Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE YENİ ERANGEL HARİTASI YAYINDA!

PUBG Mobile oyuncularının yaklaşık 1 yıldır beklediği o gün geldi! Yeni Erangel Haritası nihayet yayınlandı. 

Yeni Çağ (New Era) adıyla yayınlanan PUBG Mobile'ın. 1.0 Güncellemesiyle birlikte yeni Erangel Haritası da oyuncuların deneyimine sunuldu. 1.0 Güncelleme Notları >>

Bu güncelleme için sunucular kapatılmadı, gerekli depolama alanı Android için 1.8 GB, iOS için ise 2.17 GB oldu.

Yeni Erangel Haritası'nda neler var?

  • Yeni Erangel haritası yepyeni bir görünüme sahip: Gökyüzü, arazi, su yüzeyi ve bitki örtüsü daha gerçekçi ve ayrıntılı bir görünüme kavuştu. 
  • Bazı binaların yapıları değiştirildi veya düzeltildi: Oyunculara saldırıda ve savunmada daha da iyi bir deneyim yaşatmak için, şehirdeki alanların yapısı düzenlendi veya değiştirildi.
  • Büyük kaynak noktaları düzeltildi: Mylta Power, Taş Ocağı, Hapishane ve oyun alanındaki diğer kaynak noktaları düzenlendi ve yenilendi.
  • Yeni Erangel'e yeni unsurlar eklendi: Siperler, tahta barikatlar, terk edilmiş tanklar ve korunak olarak kullanılacak inşaatlar eklendi, böylece Erangel'de daha çetin bir muharebe alanı atmosferi yaratmanın yanı sıra, daha fazla taktik ve strateji de mümkün hâle geldi.

Özetle Yeni Erangel Haritası; daha fazla çatışmaya ve yağmaya, daha rekabetçi bir deneyim için yepyeni taktiklere sahne olacak.

PUBG Mobile UC satın al >>

Bizi sosyal medyada takip edebilirsiniz:



Diğer Haberler