Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE'A İKİ YENİ ABONELİK PAKETİ GELDİ

PUBG Mobile'a iki yeni abonelik paketi geldi! 

Prime ve Prime Plus adı verilen yeni abonelik paketleri ile PUBG Mobil oyuncuları oyunda bazı avantajlar elde edecek. Aylık olaran sunulan paketler, 1 ay boyunca oyuncuların hesaplarında aktif olacak. Ayrıca iki üyeliğin de içeriği farklı olduğu için PUBG Mobile oyuncuları her iki paketi de aynı anda satın alabilecek. 



Buna göre Prime abonelik satın alan PUBG Mobile oyuncuları, günlük 5 PUBG Mobile UC sahibi olacak. Yani aylık toplam 150 PUBG Mobile UC elde edecek. Ayrıca, BP ile öğe 7 veya 30 günlük ögeler satın alabilecek. 

Prime Plus abonelik satın alan PUBG Mobil oyuncuları ise, günlük 20 PUBG Mobile UC sahibi olacak. Yani aylık toplam 600 PUBG Mobile UC elde edecek. Ayrıca, BP ile öğe 7 veya 30 günlük ya da kalıcı öğeler satın alabilecek, günde on RP puanı kazanabilecek, farklı ögelerde indirim elde edebilecek, her gün ilk klasik sandığı PUBG Mobile UC ile %50 indirimli şekilde satın alabilecek. 

%2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>

Diğer Haberler