Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE LIVIK HARİTASI YAYINDA!

14. Sezon öncesi PUBG Mobile'da yeni bir güncelleme yayınlandı ve yeni bir dönem başladı: Livik Haritası şimdi oyunda! 14. Sezon ne zaman başlayacak? >>

PUBG Mobile 0.19.0 güncellemesi, tüm oyunculara daha iyi bir deneyim sunmak için 7 Temmuz'da yayınlandı. Güncellemenin en önemli özelliği ise yeni harita Livik! Bu güncelleme için gereken depolama alanı Android için 1.84 GB, iOS için ise 2.13 GB.

Livik Haritası'nda neler var?

İskandinav temalı Livik Haritası, 2km x 2km boyutlarında, 52 oyuncu kapasiteli bir harita. Bu haritadaki maçlar 15 dakika sürecek; oyunculara daha yüksek tempolu ve heyecanlı bir deneyim sunacak. Hala beta aşamasında olan Livik Haritası, görsel ve oyun deneyimi konularında geliştirilmeye devam ediyor.

Livik Haritasına özel Hafif Makineli P90 ve Nişancı Tüfeği MK12 oyuna eklenmiş durumda. Ayrıca, Canavar Kamyon da yeni bir araç olarak Livik Haritası'ndaki yerini aldı. 

Livik Haritasında, çok yakında süper silah eğitimi de başlayacak. Etkinlik başladığında oyuncular, özel bir silah içeren Test Silahı Sandıklarını Livik’te bulabilecekler. Özel silahlar sıradan silahlar gibi görünecek olsa da; isimleri, simgeleri, vb. konularda farklılıklar gösterecek.

Livik Haritası nasıl görünüyor?


%2 bonus fırsatıyla PUBG Mobil UC satın al >>

Diğer Haberler