Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

KARAKIN HARİTASI PUBG MOBILE'DA!

PUBG Mobile’ın merakla beklenen yeni haritası Karakin yayında!

PUBG Mobile'da Vikendi'nin yerini alan bu ikonik harita, büyük bir coşkuyla karşılandı. PUBG’nin PC sürümünde halihazırda aktif olan Karakin Haritası, 7 Nisan 2021 günü itibariyle PUBG Mobile’a eklendi. Vikendi Haritası yerine oyuna eklenen Karakin, PUBG Mobile’ın 6. haritası olarak oyuncuların karşısına çıkıyor.

Karakin Haritası hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Çöl temasına sahip Karakin Haritası, PUBG Mobile'da bugüne kadar yayınlanan en küçük harita. Öyle ki, yeni harita Karakin, sadece ve sadece 2x2 boyutunda! Bu nedenle, Karakin’e paraşütle en fazla 64 kişi iniş sağlayabilecek. Fakat haritanın küçük olması, oyuncuların birbirleriyle yakın temasta mücadele edebilmesini ve hızlı tempolu savaş yapabilmelerini sağlayacak. Dolayısıyla Karakin'deki maçlar ilginç mücadelelere sahne olacak. Ayrıca, PUBG Mobile oyuncularını yeni harita Karakin’de büyük kayalar, sığınaklar dahil olmak üzere saklanabilecekleri birçok yer bulunuyor. Bu özelliği Karakin'i en iyi siper alınabilecek harita konumuna getiriyor. Ek olarak Karakin’de oyuncular, ince duvarlar üzerinden de ateş edebilecekler.

%2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>

Diğer Haberler