Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE ROYALE PASS'TE YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Royale Pass, oyuncuların PUBG Mobile'daki setler, silah kaplamaları gibi çeşitli özel ödüller kazanmaları için en önemli oyun içi etkinliğidir ve artık tamamen yenilendi. 21. Sezon'dan itibaren duyurulan bu yeni RP sistemi, 27. Sezon'da da devam ediyor. Buna göre; PUBG Mobile M7 Royale Pass 17 Şubat'ta sona erdi ve M8 Royale Pass 18 Şubat Cuma Ödül Efsaneleri ismiyle başladı.

%2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>


PUBG Mobile'ın yeni RP sisteminde neler var?

PUBG Mobile 1.5 sürümünün yama notlarında Royale Pass sisteminde yapılacak birkaç değişiklik duyuruldu. Yeni PUBG Mobile Güncellemesi 1.5: Ateşleme ile birlikte oyun geliştiricileri, Royale Pass'in süresinin bir ay olarak değiştirildiğini ve PUBG Mobile'ın her sürümü için iki farklı geçişin çıkacağını duyurdu.

  • PUBG Mobile 23. Sezon başladığında oyunun sezon sayacı sıfırlanacak.
  • PUBG Mobile Royale Pass iki döngüye bölündü ve 60 gün yerine her döngü yaklaşık 30 gün sürüyor.
  • Royale Pass satın alma maliyeti %50 oranında düşürüldü.

Oyuncular, 360 PUBG Mobile UC karşılığında PUBG Mobile 23. Sezon Royale Pass'i satın alabilirler. Yükseltilmiş versiyonu, yani Elite Pass Plus ise 960 PUBG Mobile UC olarak yer alıyor. Royale Pass'i satın almak için oyuncuların önce  PUBG Mobile UC satın almaları gerekiyor. Ardından Royale Pass 4. Ay versiyonunu satın alabilirler ve oyuncular Royale Pass'e eriştikten sonra özel bir hoş geldin hediyesi talep edebilecek.

Diğer Haberler