Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE AĞIR SİLAH 2.0 MODU YAYINDA!

PUBG Mobile’ın sevilen modu için yeni güncelleme yayınlandı. Bu güncellemeyle ağır silahlar ve tamamen zırhlı araçlar oyunda yer alacak. Yaklaşık bir sene ardından güncellenen Ağır Silah Modu'yla oyuncular güçlü silahlar ve araçlar yardımıyla oyunda avantaj sağlayabilecekler.

Perdigital.com'dan %2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>

Güncellemeyle birlikte Ağır Silah 2.0 Modu'na eklenen yeni özellikler şu şekilde:

Gizli Oda-Üs
Savaş sırasında yenilenen Gizli Oda'da "Süper Silahlar" bulunabiliyor ve Gizli Oda savaş sırasında rastgele ortaya çıkıyor. Gizli Oda’ya girebilmek içinse Süper Silah gerekiyor. Yeni eklenen Üs ise her maçın başında ortaya çıkıp kullanılır hale gelirken, burada oyuncular güçlü ekipman ve ağır silahlar alabilirler. Ayrıca oyuncular, Gelişmiş İletişim Kulesi yardımıyla maçta ölen takım arkadaşlarını canlandırabiliyor.

Araçlar
Ağır Silah 2.0 Modu'nda, PUBG Mobile’da bulunan klasik araçlar (UAZ, Buggy, Dacia, Pikap) daha güçlü hale getirildi. Ayrıca güncelleme sayesinde oyuncular artık yeni Zırhlı Helikopter ile gezebilecekler. 
  • Silahlı Buggy: Çok amaçlı olarak kullanılabilen Buggy, dört koltuklu, tepesine silah monte edilmiş bir arazi aracıdır. 
  • Silahlı Dacia: Silahlı bir sedan olan Dacia’nın üzerinde lav silahı ve roketatar bulunmaktadır. 
  • Silahlı UAZ: Dört koltuklu bir arazi aracı olan UAZ’ın üzerinde roketatar, lav silahı ve mitralyöz bulunuyor. 
Silahlar
  • M202 Dörtlü RPG: RPG-7 roketatar mermileri ateşleyen bu silah ile aynı anda dört yada tekli atış yapılabiliyor. 
  • AT4-A Lazer Güdümlü Füze: Lazer güdümlü özelliği sayesinde dürbünlü ya da dürbünsüz olarak kullanılabilen AT4-A Lazer Güdümlü Füze, atış yapıldıktan sonra lazer güdüm özelliği ile düşmanlara yönlendirilebiliyor. 
  • İHA Kontrol Terminali:  Üzerinde 8 adet füze bulunan İHA’nın uçuş süresi 30 saniye ve İHA kontrol terminali etraftaki düşmanların bulunduğu yeri gösteriyor. Ayrıca, Taşınabilir Radar ile de düşman araçları hakkında bilgi alınabiliyor. 
Yeni Giysi
Yerden toplanabilen yeni Bomba Kıyafeti ile bütün patlama hasarlarına karşı önemli miktarda azalma sağlanabiliyor. 

Diğer Haberler