Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PUBG Mobile'ın merakla beklenen 8. Sezon'u, Temmuz ayının ortasında dev bir güncelleme ile başlayacak!

PUBG Mobile 0.13.5 adıyla yayınlanacak güncellemede, yeni bir silahın ve yeni bir temanın oyuna ekleneceği bilgisi verildi.


PUBG Mobile 8. Sezon 16 Temmuz'da başlıyor!

Yeni sezonun 16 Temmuz'da başlayacağı ve Bizon SMG isimli silahın oyuna ekleneceği duyuruldu. Ayrıca Scar-L ve DP-28 için yeni giydirmeler eklenecek. 

PUBG Mobil oyuncuları tarafından uzun süredir beklenen Bizon SMG, 50 adet mermi kapasitesi ve 9 mm cehpane tipine sahip olacak. Şimdilik PUBG Mobile 0.13.5 beta sürümünde oyunda olan silah, 8. sezonla birlikte tüm oyuncuların deneyimine sunulacak.


8. Sezon'da Okyanus Teması Geliyor!

8. Sezon ile birlikte, oyuna yeni bir temanın ekleneceği bildirildi. Power of The Ocean temasında oyuna, DP-28 silahı için okyanus desenli giydirme, Ocean Mariner maskesi ve karides desenli yeni şort eklenecek. Ayrıca, Vikendi haritasında da temaya uygun değişiklikler olabileceği aktarıldı. 

8. Sezon'da Royale Pass Fiyatları Nasıl Olacak?

8. Sezonla birlikte PUBG Mobile UC ile satın alınabilecek yeni Royale Pass de oyunculara sunulacak. Power of The Ocean temasındaki 8. Sezon Royale Pass fiyatlarının aşağıdaki şekilde olacağı bilgisi verildi:

8. Sezon Royale Pass için PUBG Mobile UC satın al >>



Diğer Haberler