Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE 8. SEZON BAŞLADI!

PUBG MOBILE’ın okyanus temalı #PowerofTheOcean adı verilen 8. sezonu, 17 Temmuz Çarşamba günü başladı!

Tencent'in 16 Temmuz’da yayınladığı; iOS cihazlarda 181 MB, Android cihazlarda ise 158 MB güncelleme alan 0.13.5 Yamasıyla birlikte oyuna onlarca yenilik geldi. Farklı PUBG Mobile sürümlerini kullanan oyuncuların, birbirlerini oyun içinde davet edemeyecekleri için mutlaka bu güncellemeyi yapmaları gerekiyor! 

Yeni PUBG Mobile güncellemesini 22 Temmuz'a kadar yapan oyuncular Düşüş İzi*1 ve 1.888 BP kazanacak! 

8. Sezon Royale Pass'i kaçırma, PUBG Mobile UC satın al >>

İşte 8. Sezon'da PUBG Mobile'a gelen yenilikler:

1- Yeni Silah: PP-19:

PUBG Mobil'in 5. hafif makineli tüfeği, 9mm cephane tipine ve 53 adet mermi kapasitesine sahiptir. Erangel ile Vikendi haritalarında bulunabilir. Şarjör geliştirmelerini desteklemediği için silah ekleriyle kapasitesi artırılamaz.

Silaha dürbün ve namlu ekleri takılabilir, hafif makineli tüfekler için kullanılabilen tüm namlu aksesuarları bu silahta kullanılabilir, ayrıca lazer ve holografik nişangâhtan, 6x dürbüne kadar tüm nişangâhlar bu silahta kullanılabilir.

Tek vuruşla 35 hasar verilebilen ve atış hızı UMP ile aynı olan PP-19 oyuncuların seveceği silahlardan olmaya şimdiden aday! Şarjör boyutu, oyunun erken safhalarında avantajlıdır fakat bu durum oyunun sonlarına doğru dezavantaja dönüşebilir. 

2- Takımlı Ölüm Maçı Oda moduna ÜŞN eklendi.

3- Yeni Puan Koruma Kartları:

Puan Koruma Kartları, oyuncunun puanı değiştiğinde etkinleşmek üzere Puan Koruma Kartı (Süreli) ve Puan Koruma (Kullanım) şeklinde oyuna eklendi. Kart etkin durumdayken puanlar azalmamaktadır. Bu kartları, sadece rütbesi As ve üstü olan oyuncular kullanabilir.

4- Yüksek Kare Hızı:

HDR moduna bazı gelişmiş cihazlar için eklendi. Hızlı pil tüketimine rağmen PUBG Mobile'ı daha iyi grafiklerle oynamayı tercih eden oyuncular bu seçeneği tercih edebilir. (Ayarlar > Grafikler)

5- PMCO Temalı Etkinlikler:

PMCO turnuvası özelinde Temmuz sonunda çıkacak bir dizi etkinlik oyuna eklenecek. Oyuncular görevleri tamamladıktan sonra, Alan Walker PMCO şarkısını dinleyebilecek ve PMCO temasını ana menüye ekleyebilecek.

7- iOS arka planda indirme ve güncelleme özelliği eklendi.

Yeni bir sürüm yüklerken iOS kullanan oyuncular da artık Android kullanıcıları gibi uygulamayı arka plana gönderebilecek.

İyileştirmeler:

  1. 8. Sezon Royale Pass, Görev Kartları ve daha fazlası Prime aboneleri için BP Dükkânına eklendi.
  2. UC Satın Alma Bonusu ekranı düzenlendi, ödüller güncellendi.
  3. Unvan görsel efektleri düzenlendi.
  4. Bazı destansı giysiler alınan silahlarla birlikte gösterilecek.
  5. Sandık isimleri düzenlendi ve sağ kısımda bulunan gezinti çubuğu üzerindeki efektleri düzenlendi.
  6. Bonus Yarışma sonuçları artık gerçek zamanlı olarak hesaplanacak. Orta Doğu, Güneydoğu Asya, Avrupa ve ABD bölgeleri yakında açılacak.

Sezon Değişimi:

1- Sezon sistemi güncellendi:

  • Sezon arayüzü yeniden tasarlanarak daha kolay kullanılabilir ve gösterişli hale getirildi.
  • Klasik mod sonuçları yeniden ayarlandı. Puan ve Kademe değişimleri artık ekranda görünebilecek.
  • 8. Sezon ödülleri yeniden ayarlandı. 8. Sezonun tüm giysileri Altın rütbesindeki yerini aldı. Sezona özel silah kaplamalarını ise oyuncular Elmas rütbesine ulaştıklarında görebilecek.
  • Rütbe ödülleri yeniden düzenlendi. Oyuncular Taç veya üzeri rütbeye erişerek özel bir takıma katılma efekti ve İsim Kartı kazanabilecek. Ayrıca, As ve üzeri rütbeye erişerek kalıcı bir sezon unvanı kazanabilecek.
  • Ödüller, artık Sezon sona erdikten sonra oyunculara otomatik olarak gönderilecek.
  • Sıralama sistemi algoritması kill puanlarının ortalama etkisini artırmak için düzenlendi, kill sayıları artık Rütbelerde daha fazla etkiye sahip olacak.
  • Rütbe aktarımı kuralları değiştirildi. 8. Sezondan itibaren Altın'daki rütbeler sonraki sezona aynı şekilde aktarılacak.

2- Royale Pass:

  • PUBG Mobile oyuncuları 8. Sezonda denizlere açılacak, deniz altındaki gizemli dünyaları ve okyanuslardaki kayıp hazineleri keşfedecek.
  • Yeni arkadaş isteği özelliği: Royale Pass satın alma sayfasında, oyuncular arkadaşlarına Elite Pass veya Elite Pass Plus hediye edebilecek veya arkadaşlarından RP isteyebilecek.
  • Royale Pass’ın ilk yıl dönümüne özel birer tane 2. Sezon ve 3. Sezon ögesi oyuna eklendi. Oyuncular bu ödülleri Sıralama Ödülü veya Takas Sandıkları ile alabilecek.

Diğer Haberler