Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE 4. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

PUBG Mobile 4 yaşında! En çok oynanan mobil oyunlardan biri olan PUBG Mobile 1.9 güncellemesiyle 4. yıl dönümünü kutluyor. PUBG Mobile’ın 4. yıl dönümüne özel oyuna eklediği etkinlikler ve içerikler sizleri bekliyor.

%2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>

1.9 güncellemesiyle PUBG Mobile’a eklenen yeni içerik ve etkinlikler şu şekilde;

  • Güncellenmiş Klasik mod
  • Güncellenmiş Malzeme Dükkanı
  • Güncellenen Eğlence Parkı
  • Royale Arena: Taarruz
  • Hava Savaş Alanı
  • PUBG Mobile Warframe İşbirliği
  • Yıl Dönümü Aracı: Bisiklet

Güncellenmiş Klasik Mod

Erangel haritasında Askeri Üsse giderken görülen köprü güncellendi. İki yanına yol eklenen köprünün genişliği de arttırıldı. Klasik mod güncellemesinden sonra köprünün öncesi ve sonrası görüntüsü;


Güncellenmiş Malzeme Dükkanı

1.9 güncellemesiyle birlikte PUBG Mobile’da malzeme dükkanı sayısı arttırıldı. Harita üzerindeki malzeme dükkanlarının konumları ayarlandı. Böylelikle oyuncular malzeme dükkanlarını daha rahat bulabilecekler. Ayrıca, yeni güncellemeyle birlikte malzeme dükkanında yer alan ögeler ve bu ögelerin fiyatları güncellendi.

Güncellenen Eğlence Parkı

1.9 güncellemesiyle beraber Eğlence Parkı tamamen yenilendi. Seyir ve kaykay platformları eklenen Eğlence Parkı’na yeni yarış oyunu eklendi.


Royale Arena: Taarruz

Livik ve Erangel’ haritalarının herhangi bir bölgesinde 4x4 savaş alanı olacak şekilde güncellenen bu taarruz güncellemesiyle alt etme sayısını tamamlayan takım oyunu kazanır.

Renkli Hava Savaş Alanı

1.9 güncellemesiyle beraber oyuna eklenen yeniliklerden bir tanesini de Renkli Hava Savaş Alanı. Oyunun ilk 5 dakikası görünür olan Renkli Hava Savaş Alanı’na girmek için acele etmeniz gerekiyor.


PUBG Mobile Warframe İşbirliği

4. yıla özel etkinliklerden Warframe ile yapılan işbirliği ile oyuncular Erangel haritasında Warframe'deki ninjalara benzer, Warframe temalı kostümler ve eşyalar kazanabilecekler. Etkinlik 19 Nisan'a kadar devam edecek.

Yıl Dönümü Aracı: Bisiklet

PUBG Mobile 4. yıl dönümü kutlamalarına özel oyuncuların şarj ya da akaryakıt derdiyle uğraşmadan seyahat edebilecekleri yeni katlanabilir bisikleti oyuna ekliyor. İstediğiniz zaman sırt çantanıza koyabileceğiniz bisikleti hızlı olmak istediğiniz zamanlarda kullanabilirsiniz.


Diğer Haberler