Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE 2. YIL DÖNÜMÜNU KUTLUYOR!

PUBG Mobile'ın "Birlikte Oynayalım (2gether We Play)" adı verilen 2. yıl dönümü kutlamaları başladı! Kutlamalar kapsamında oyuna yeni interaktif oyunlar, etkinlikler, yıl dönümüne özel eşyalar ve başarımların da yer aldığı çok büyük ve eğlenceli içerikler eklendi. 12 Mart'tan itibaren başlayan etkinlikler kapsamında oyuna giren oyuncular yeni Lunapark'ın, Mancınık'ın, arcade tarzda yeni oyunların ve savaş malzemeleri içeren yeni kutuların keyfini sürebilir. 

Takım oyunu anlayışını daha da yerleştirmek isteyen PUBG Mobile, klasik moddaki Erangel haritasında eski tarz bir görünüme sahip Lunapark'a girebilecekler. Lunapark, Eski tarzda görünüme sahip bu lunapark, haritada üç farklı yerde rastgele görünecek ve içinde jetonla oynanabilen mini(arcade) oyunlar barındıracak. Bu mini oyunlar arasında Avcılık, Uzay Savaşı, Kutuda ne var?, Poligon, Trambolin ve Mancınık gibi oyunlar yer alıyor. 

2. yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olan RP12'de ise "Birlikte Oynayalım" temalı dinamik efektlere sahip iki farklı set yer alıyor. Ayrıca 1. yıl dönümü kutlamalarını kaçıranlar da temalı eşyaları dükkandan satın alabiliyor. Ayrıca, 3 Mart'ta duyurulan; yeni DBS silahı, “Silah Arkadaşları” özelliği, Ölüm Tekrarı ve yeni Zorlu Mod’un dönüşünü de barındıran devasa 0.17.0 sürüm güncellemesinin tüm yenilikleri de 2. yıl dönümü kutlamalarının başlamasıyla oyuna gelmiş oldu. 

12. Sezon Royale Pass'i kaçırma, PUBG Mobile UC satın al >>

Diğer Haberler