Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE'IN YENİ SÜRÜMÜ PUBG: NEW STATE DUYURULDU

Popüler hayatta kalma(battle royale) oyunu PUBG Mobile’ın yeni sürümü PUBG: New State’in resmi duyurusu yapıldı. 2051 yılında geçecek PUBG: New State’in geliştiriciliğini yapan ekip, oyunun üstün grafiklere sahip olacağını açıkladı.

PUBG: New State’in geliştiriciliğini üstlenen Krafton Inc., yeni sürümün fragmanını paylaşarak oyun hakkında bilgiler paylaştı. PC ve konsol için henüz yayınlanma tarihi hakkında bir bilgi paylaşılmadı fakat yeni sürümün mobil versiyonu için ön kayıtlar alınmaya başlandı.

Perdigital.com'dan %2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>


PUBG: New State olarak isimlendirilecek yeni mobil oyun içinfragman paylaşan geliştirici ekip, oyunun 2051 yılında geçeceğini, yeni silah, araç ve haritanın yanı sıra drone gibi teknolojilerin oyunda yer alacağını fragmanda gösterdi.

Yeni sürüm hakkında paylaşılan bilgilere göre, PUBG: New State hem oynanış mekanikleri hem grafikleri ile dikkat çekecek. Üstün grafiklere sahip olacağı söylenen oyunda mobil cihazların donanım sınırları zorlanacağa benziyor.

PUBG Mobile gibi 100 farklı oyuncunun bir adaya inmesiyle hayatta kalma üzerine kurulu olacak yeni oyun PUBG: New State, Apple Store ve Google Play Store üzerinden indirilebilecek. Şu an sadece Android kullanıcıları için ön kayıt alınıyor. iOS kullanıcıları içinse oyununu ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi paylaşılmadı fakat kısa süre içerisinde oyunun App Store’a ekleneceğini ve iOS işletim sistemine sahip cihaz kullanıcılarının da ön kayıt yapabilecekleri geliştiriciler tarafından açıklandı.

Android kullanıcısıysanız buraya tıklayarak PUBG: New State için ön kayıt oluşturabilirsiniz.

Diğer Haberler