Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE 13. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2. Yıl Dönümü temasıyla birbirinden heyecanlı etkinliklere imza atan PUBG Mobile'ın 12. Sezonunun ardından, 13. Sezon, çok yakında yayınlanacak!


13. Sezon ne zaman başlıyor?

7 Mayıs'ta 0.18.0 güncellemesinin yayınlanmasının ardından 12. Sezon'un sonuna yaklaşacak olan PUBG Mobile'da, Royale Pass 11 Mayıs'ta kapanacak ve 13 Mayıs'ta 13. Sezon başlayacak. 

13. Sezon'da neler olacak?

13. Sezon'un temasının "Oyuncak Oyun Alanı" olarak adlandırılacağı beklenmekte. Sezonun adından da anlaşılacağı üzere, oyuncak temalı bir sezon PUBG Mobilecıları bekliyor! Süper kahramanlar, Power Rangers benzeri Lego temalı silahlar ve karakter kaplamaları 13. Sezon'da oyunda olacak. 

PUBG Mobile'ın oyuncuların çok seveceği setleri 13. Sezon'da oyuna ekleyeceği konuşuluyor. Ayrıca, Andy adında yeni bir karakterin, yeni AUG tasarımının, mücevher çivili Dacia'nın, 4 yeni emojinin (bu emojilerden birinin Joyful Twist olabilir), yeni bir silah aksesuarının, uçak deseninin, kask ve G36C kostümünün de oyuna eklenmesi bekleniyor.

Bu yenilikler haricinde 13. Sezon'un paraşütü de değişecek. 13. Sezon'un temasına göre tasarlanan paraşüt, yeşil renge sahip olacak.

Tüm bunların yanında oyuncuların büyük bir merak ve heyecanla beklediği Erangel 2.0 haritası da 13. Sezon'da oyuna eklenebilir.

Perdigital.com'dan %2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>

Diğer Haberler