Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

BATTLE ROYALE YETMEDİ, DEATHMATCH GELİYOR!


Son günlerde banlanan oyuncular nedeniyle büyük ölçüde oyuncu kaybeden PUBG, deyim yerindeyse tedbiri elden bırakmak istemiyor. Oyuncularını geri kazanmak isteyen şirket, oyuna yepyeni bir mod ekleneceğini duyurdu: Deathmatch!

Bu yeni modda işler biraz değişiyor. Sadece 80 puana ulaşan oyuncuların kazanabileceği turnuvalarda, ölen oyuncular ise haritanın farklı bir yerinde tekrar doğacak ve oyuna en baştan başlayacak. Peki ölündüğü zaman tekrar doğuşta oyuncuların silahları ne olacak? İşte bu tam bir muamma fakat yine de birkaç teori var: Öldükten sonra, oyunun geliştiricileri tarafından belirlenen eşyalarla oyuna devam edilebilir ya da ölmeden önceki eşyalara sahip olmaya devam edilebilir. Şimdilik bu noktada kesin bir bilgi yok. 

PUBG Corp., Deathmatch modunun şimdilik sadece özel sunucularda küçük bir geliştirici topluluğu tarafından oynanabilmesine olanak tanımış durumda. Fakat tüm geliştirmeler bittikten sonra Deathmatch modunu bütün oyunculara açılması planlanıyor. 

Kredi kartına 12 taksit avantajıyla Perdigital.com'dan PUBG satın al >>

Diğer Haberler