Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG’NİN YENİ TROPİK HARİTASI ALFA TESTİ SÜRECİNDE

PUBG’nin yeni tropik haritası Codename: Savage bazı kullanıcıların deneyimine açıldı. Yeni harita 4x4 boyutundan yani diğer haritalara oranla daha küçük.

Codename: Savage olarak adlandırılan bu yeni harita henüz alfa test sürecinde fakat PUBG Corp.’tan gelen açıklamaya göre çok yakında tüm oyuncuların deneyimine açılacak.

PUBG’de şimdiye kadar kullanılan haritaların yarısı büyüklüğünde olan Codename: Savage haritası oyunculara 16 kilometrekarelik bir oyun alanı sunuyor. Dolayısıyla oyuncular daha kısa ve aksiyon dolu oyunlar oynayabilecek. Haritanın güncelleme boyutu ise 4.5 GB civarında olacak.

Kredi kartına 12 taksit avantajıyla Perdigital.com'dan PUBG satın al >>


Diğer haritalara göre ormanlık alanı daha fazla olan Codename: Savage’la birlikte oyuna yeni silahların ve yeni dürbünlerin de ekleneceği bekleniyor. Fakat bu yeni silah ve dürbünler PUBG Corp. tarafından henüz resmi olarak tanıtılmadı. Alfa testinde haritaya eklenmeyen bu yeni silah ve dürbünler oyuncular tarafından çok merak ediliyor.

Skin Tracker adlı Twitter kullanıcısın paylaştığı oyun dosyalarından anlaşıldığı üzere yeni pompalı tüfekler için Duckbill isimli bir eklenti de Codename: Savage haritasında yer alacak. 


Diğer Haberler