Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

RIOT GAMES'İN YENİ OYUNU "PROJECT A" NASIL BİR OYUN OLACAK?

Riot Games farklı türde oyunlar çıkarmaya devam ediyor... En son Legends of Runeterra kart oyunuyla oyuncuların büyük ilgisini toplayan oyun firması bu kez de FPS tarzı bir oyun ile günleme geldi. 

Eski profesyonel CS: GO oyuncusu HenryG, Project A oyununu test etti ve yorumlarda bulundu. Riot Games’in Avrupa ofisinde oyunu test eden oyuncu, Project A'nin CS: GO ile farklılıklarını ve ortak noktalarını açıkladı. Ayrıca HenryG, Project A’nın 5v5 ve raund tabanlı olacağını ve oyunda 12 raund süren bomba senaryosu modu bulunduğunu söyledi.

Konuyla ilgili HenryG'nin açıklaması şöyle: ”Haritada A ve B olmak üzere iki adet bomba kurulabilecek alan var. Takımlar ise oyunun yarısına gelindiğinde taraf değiştirmek zorunda. Project A’i CS:GO’dan ayıran en büyük özellik ise her karakterin kendine ait yeteneği olması. Bu yetenekler Apex Legends ve Overwatch karakterlerinin sahip olduğu yetenekler kadar güçlü değil. Bu yüzden taktik yapabilmek ve nişan alabilmek yetenek kullanmaktan daha önemli.”

Oyuncunun diğer bir açıklaması ise CS: GO'daki gibi bir ekonomi sistemine sahip olduğu yönünde. Ayrıca oyunun haritaları CS: GO'nun haritalarıyla da benzerlik gösteriyor.

HenryG açıklamasında Project A'nın CS: GO'dan sonra en iyi FPS oyunu olduğunu da ayrıca belirtti. 

Bilmeniz gereken bir diğer nokta ise, Project A'nın sadece bir kod adı olduğu. Riot Games'in 2020 yılı içerisinde oyunun gerçek adını ve diğer ayrıntılarını açıklaması bekleniyor.

Project A ile ilgili daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler