Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS OYUNUNDA TOPLANAN BAĞIŞ 100.000 $'I GEÇTİ

Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG), ilk çıktığı günden itibaren oyun dünyasını kasıp kavurmaya başladı. Çok hızlı bir şekilde popülerlik kazanan oyun için geçtiğimiz günlerde Avrupa’dan 64 yayıncının destek verdiği bir bağış kampanyası başlatılmıştı.


Playerunknown’s Battlegrounds yayıncılarının topladığı bağış 100.000 $’ı geçti. Toplanan bağışlar Gamers Outreach Vakfına aktarılacak. Bluehole’un da toplanan 100.000 $’a ek olarak kendi bütçesinden 100.000 $ vereceği düşünülürse, toplanacak toplam paranın 200.000 $’ı geçeceğini tahmin edebiliyoruz.

Gamers Outreach, hastanede tedavi gören çocuklara, hastalıklarının üstesinden gelme sürecinde yardımcı olması amacıyla ekipman, teknoloji ve yazılım sağlayan bir Vakıf. Playerunknown’s Battlegrounds oyununu yayımlayan yayıncıların topladığı tüm bağışlar bu vakfa aktarılacak.

Perdigital farkıyla hemen teslim
Playerunknown’s Battlegrounds satın alın >>



Diğer Haberler