Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PERDIGITAL KULLANICILARININ ESPORCU OLMAKLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİ

Perdigital.com olarak 31.05.2019-12.06.2019 tarihleri arasında, web sitemiz üzerinden düzenlediğimiz ve 1337 kullanıcımızın katıldığı "Perdigital Kullanıcılarının Esporcu Olmakla İlgili Düşünceleri" anketinin sonuçlarını bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Ankete katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkürler!

Anket sonuçlarına göre ankete katılan kullanıcıların;

  • %98'i erkek, 
  • %14'ü 15 yaşında, 
  • %32'si 4 ila 6 yıl, %30'u 7 ila 9 yıldır bilgisayar oyunu oynuyor,
  • %79'u esporcu olmak istiyor,
  • %32'si PUBG'de esporcu olmak istiyor,
  • %60'ı hem maddi kazanç hem de manevi haz için esporcu olmak istiyor,
  • %64'ü esporcu olabilmek için ailelerinden destek alıyor,
  • %41'i amatör espor takımına sahip. 

Kullanıcılarımızın %79'u esporcu olmak istiyor!

Ankette yer alan “İleride esporcu olmak ister misiniz?” sorusuna, kullanıcılarımızın %79'u “Evet” cevabını verdi. “Neden esporcu olmak istersiniz?” sorusuna ise kullanıcılarımızın %12'si “Maddi kazanç sağlamak için”, %28'i “Manevi haz için%60'ı ise “Her ikisi de” cevabını verdi. Buna göre, ankete katılan 802 kullanıcımızın hem maddi kazanç hem de manevi haz için esporcu olmak istediği sonucuna ulaştık.

Kullanıcılarımızın %32'si PUBG oyununda esporcu olmak istiyor!

Kullanıcılarımıza yönelttiğimiz bir diğer soru “Hangi oyunda esporcu olmayı tercih edersiniz?”di. Bu sorunun en popüler yanıtı %32'yle PUBG oldu! PUBG'yi %24'le Zula, %19'la LoL, %11'le CS:GO takip etmekte. Dolayısıyla, ankete katılan her 3 kişiden 1'i PUBG oyununda esporcu olmak istediğini belirtti. 

Kullanıcılarımız, esporcu olabilmek için ailelerinden destek alıyor!

Ankette yer alan “Aileniz esporcu olmanızı maddi, manevi destekler mi?” sorusunun sonuçlarına göre, kullanıcılarımızın %64'ünün ailesinin, çocuklarının esporcu olmalarını maddi manevi desteklediği ortaya çıktı. Ayrıca, ankete katılanların %41'inin arkadaşlarıyla kurduğu amatör bir espor takımının bulunması dikkat çekiyor.


Diğer Haberler