Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PERDIGITAL'DE HOPİ PARACIKLAR NASIL KULLANILIR?

Perdigital.com'da Paracıklarınızı kullanabilmeniz için Hopi'de en az 15 Paracık sahibi olmanız gerekmektedir. Hopi Paracıklarınızı, Joypara Transfer, Yayıncıya Destek, Perdigital Bonus Kodu ve GSM Paket TL yükleme hariç her alışverişte; sepet alt limiti 15 TL ve üzeri olacak şekilde harcayabilirsiniz. Perdigital.com'da Tek seferde en fazla 50 Paracık, 1 gün içerisinde en fazla 250 Paracık kullanılabilir. Paracık kullanılan alışverişlerden Perdigital Bonus kazanılmaz.

Perdigital'de Hopi Paracıklarınız ile alışveriş yapabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Web sitesi:

1. Adım: Perdigital.com'dan satın alacağınız ürünleri sepetinize atın ve "Alışverişi Tamamla" butonuna tıklayın. 

2. Adım: Alışverişinizi tamamlamadan önce, "Hopi ile Paracık kazanmak ya da Hopi'ni kullanmak için tıkla" alanına tıklayın.

3. Adım: Hopi mobil uygulamasında "Hopi QR Kodum" sekmesinde görebileceğiniz kodu, aşağıdaki ekranda belirtilen kutucuğa yazın ve "Devam Et" butonuna tıklayın. Böylece Perdigital'e Hopi kimliğinizi tanımlamış olacaksınız. 

4. Adım: Hopi kimliğiniz tanımlandıktan sonra, "Harcayacağın Paracık Miktarı" kutucuğuna, Hopi'nizde mevcut olan ve/veya kullanmak istediğiniz Paracık miktarını girin ve "Devam Et" butonuna tıklayın. 

5. Adım: Tebrikler! Kullanmak istediğiniz Paracık miktarını Perdigital'e aktardınız. Paracıklarınızdan ve bakiyenizden düşecek miktarı tabloda görebilirsiniz. "Değiştir" butonuna tıklayarak Paracık miktarınızı değiştirebilir, "Kaldır" butonuna tıklayarak Hopi Paracık kullanımını bu alışveriş için iptal edebilir veya alışverişinizi tamamlamak için "Alışverişi Tamamla" butonuna tıklayabilirsiniz. Paracık kullanılan alışverişlerden Perdigital Bonus kazanılamayacağını tekrar hatırlatmak isteriz. Keyifli alışverişler!

Diğer Haberler