Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GoblinCon'da Görüşmek Üzere

30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde İstanbul Maslak Uniq'te düzenlenecek olan GoblinCon etkinliğindeyiz!

Wolfteam Türkiye Kupası Finali'nin oynanacağı, PUBG, Overwatch, LoL turnuvalarının düzenleneceği, çok sayıda oyun firmasının ve oyuncunun yer alacağı GoblinCon etkinliğinde bu sene biz de yerimizi alıyoruz!

Neler Yapacağız?

- 30 Eylül'de gerçekleştirilecek Wolfteam Türkiye Kupası Finali ve 1 Ekim'de düzenlenecek olan Wolfteam LAN turnuvası çerçevesinde tüm Perdigital.com üyelerine Wolfteam promo kodları.

- Etkinlik alanındaki standımızı ziyaret ederek, sitemize yeni kaydolan Wolfteam oyuncularına 1.000 Joypara.

- 1 Ekim'de düzenlenecek olan Wolfteam LAN turnuvasına özel ödüller.

- Daha pek çok sürpriz ve severek takip ettiğiniz yayıncılarımızdan PBY Kaptan, Sinan Kocatürk, Çoban E-spor, Ersin Yekin, Cihan Sönmez (NYKS), Combatstar ve Angelbooy sizlerle olacak!

Siz değerli kullanıcılarımızın da katılımıyla çok keyifli bir organizasyon olacağı inancındayız. GoblinCon'a özel promosyonlarımızdan yararlanmak ve bu hafta sonunu hem bizimle hem de oyun dünyasıyla iç içe geçirmek amacıyla hemen biletinizi alın >>

Nasıl Gelebilirim?

İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasından nasıl gelebileceğinize dair detayları burada bulabilirsiniz.

Görüşmek üzere.

Diğer Haberler