Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

OVERWATCH'A YENİ KAHRAMAN: SOMBRA

Blizzard, sevilen FPS oyunu Overwatch'a uzun süre sonra yeni bir karakter getirdi: Sombra! Ve tabi yeni karakterle birlikte büyük bir yama da devreye girdi.


Overwatch’in yeni yaması ile oyuna eklenen özellikler şunlar:

Yeni kahraman: Sombra

Yeni özellik: The Arcade

Yeni arena haritası: Ecopoint: Antarctica

Bunların dışında: Rekabetçi oyunun 3. sezon güncellemesi yapıldı.


Yeni kahraman: Sombra

Oyunda ismi dünyanın en ünlü bilgisayar korsanları arasında geçen Sombra, güçlüleri manipüle etmek için elzem olan bilgiyi kullanıyor. Düşmanlarının bilgi sistemlerini hackleyerek geçici bir süre güçlerini kullanamamalarına sebep oluyor. Melez güzel Sombra'nın yetenekleri bunlarla sınırlı değil... Sombra, ayrıca sağlık paketlerini hackleyerek kullanışsız duruma sokabiliyor. Torbjorn'un turret'ini de aynı şekilde kullanışsız hale getirebiliyor.

Bilgisayar korsanlığı meziyeti dışında Sombra, düşmanlarını yok etmek için tam otomatik makineli bir tabanca kullanıyor. "Diablo III" oyuncularının "Demon Hunter" karakterinden aşina oldukları kısa süreliğine hızlanıp tespit edilmeden mevzi değiştirme özelliğinin bir benzeri Sombra'nın yetenekleri arasında. Bu yeteneğinin adı oyunda Thermoptic Camo olarak geçiyor. Ancak, Thermoptic Camo özelliği Sombra hasar aldığında ya da ateş ettiğinde iptal oluyor ve kahramanımız tekrar görünür hale geliyor.
Sombra'nın en şahsına münhasır yeteneklerinden biri de Translocator silahını kullanarak ışınlanabilmesi. Bu silah ateşlendiğinde, uzağa el bombasına benzer bir cihaz atıyor ve Sombra cihazı aktif hale getirdiğinde oraya ışınlanabiliyor.

Perdigital.com güvencesi ve tüm kredi kartlarına 12 taksit imkanıyla Overwatch satın alın >>


Diğer Haberler