Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

OVERWATCH GÜNCELLEMESİ VE PvE ETKİNLİĞİ BAŞLADI

Yeni Overwatch yaması çıktı. Güncellemeyle birlikte Overwatch Uprising isimli bir PvE etkinliği yayımlandı. Ayrıca 10 yeni skin ve son tur kahraman değişiklikleri ve oyun dengesinde düzeltmeler yapıldı.



Geçtiğimiz haftalarda Lucio ile ilgili büyük değişiklikleri Overwatch PTR’de test eden ekip, bugün itibariyle yeni etkinliğin yanında bu değişiklikleri de
Overwatch’a yansıtmaya başladı.

Lucio ile ilgili en büyük değişiklik, Crossfade yeteneği ile ilgili oldu: Şarkının alan etkisi 30 metreden 10 metreye düşürüldü. Alan etkisindeki bu ciddi değişikliği dengeleyebilmek için Heal Şarkısının saniye başına iyileştirme etkisi 30% oranında arttırıldı. Lucio’nun kendini iyileştirme özelliği ise 25% oranında azaltıldı.

Overwatch’un en popüler oyun karakteri Lucio’nun pozisyon alması ve hayatta kalabilmesi artık daha kolay olacak diyebiliriz, çünkü yeni yamayla birlikte Lucio’nun hareket hızı 20% oranında arttırılırken aynı zamanda duvarlardan atlarken ufak bir hız bonusu alıyor.

Son olarak, Lucio’nun birincil silahı, Sonic Amplifier’in verdiği hasar %25 arttırıldı ve mermi hızı 40’tan 50’ye çıkarıldı.

Perdigital farkıyla uygun fiyata
Overwatch Origins Edition satın alın >>

Diğer Haberler