Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Orcs Must Die Unchained 2.5 Guncellemesi


Büyüleyici bir kargaşa: Büyü öğrencisi Zoey Orcs Must Die! Unchained’in kahraman takımını genişletiyor

Orcs Must Die! Unchained’in son Beta güncellemesiyle Yayıncı Gameforge ve Geliştirici Robot Entertainment cesur Sihirbaz Zoey’i savaş alanına sürüyor. Kulaklarının arkası hala yeşil olan bu genç büyücü adayı yetenek repertuvarını her zaman istediği gibi kullanamaz. Böylece Zoey’in standart saldırısı oyun turunun başında rastgele bir büyü hasar türüyle – mesela ateş – veya buz hasarıyla donatılır.  “Kaotik Patlama” yeteneği sayesinde büyücü öncelikle güçlü bir atış gerçekleştirir sonra hasar türü rastgele değişir. Her değişim Zoey’e saldırılarını kısa süre yükselten bir güçlendirme verir – hasar türleri arasında başarılı geçişler yapmak da başka bir kozudur. Ama hepsi de işe yaramazsa genç büyücü büyü kitabını sopa gibi kullanır ve düşman hatlara giden yolun önündeki engelleri kaldırır.

Zoey’in numaraları için bu tanıtımı izle: https://www.youtube.com/watch?v=bpcGVZV1j6E

2.5 güncellemesi bunların dışında yeni komut menüsüyle PvE arkadaşları “Cliffside Clash” haritasında saldırgan dalgalarıyla mücadele ederken oyuncuların iletişimini de kolaylaştırır. Tüm değişikliklerin listesini yama notlarında bulabilirsin:

http://board.omd.gameforge.com/board3-news-announcements-and-guidelines/board9-patch-notes/3743-patch-2-5-chaos-theory/

Diğer Haberler