Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

ONLINE PUBG MOBILE TURNUVALARINI KAÇIRMAYIN!

Ramazan ayı boyunca Cuma, Cumartesi günleri saat 21:30'da başlayacak ve yayıncılarımızın da dönem dönem katılacağı ödüllü Online PUBG Mobile Turnuvalarımızı kaçırmayın! Turnuvalara dair tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.

24 Nisan1 Mayıs8 Mayıs15 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde, sadece mobil cihazlarından (cep telefonu veya tablet) PUBG Mobile oynayan oyunculara özel SOLO turnuvalar tertip edilecek olup, 25 Nisan2 Mayıs9 Mayıs16 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde ise hem emülatör üzerinden hem de mobil cihazlarından PUBG Mobile oynayan oyunculara özel SOLO turnuvalar düzenlenecektir.

Her turnuva gününde, turnuvaya kayıt olan tüm oyuncuların oynayabilmesi için maksimum sayıda müsabaka organize edilmesi amaçlanmaktadır. Yine kayıt sayısına göre, her 15-20 dakikada bir yeni bir oda açılması planlanmaktadır. Tüm müsabakalar birbirinden bağımsız olacaktır. Her bir oyuncu, bir turnuva gününde en fazla 1 maça katılabilecektir.

Turnuva maçları Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında oynanacaktır.

Turnuva yayınları, turnuva günü saat 21:30'da Perdigital TV Youtube Kanalı'mızda başlayacak ve her turnuva gününde en az 3 maç canlı yayınlanacaktır.  

Ödüller:

SOLO TURNUVALARIN;

1.'si 770 PUBG Mobile UC,

2.'si 440 PUBG Mobile UC,

3.'sü 221 PUBG Mobile UC

ödüllerinin sahibi olacaktır. Kazanılan ödüller, turnuvadan sonraki ilk iş gününde, oyuncuların Perdigital.com'daki hesaplarına mesaj yoluyla gönderilecektir (mesajlarınıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz).

Nasıl Katılabilirim?

Turnuvalarda yer alabilmek için öncelikle katılmak istediğiniz turnuvaya dair kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. Kayıt formlarına ulaşmanızı sağlayacak bağlantılar aşağıda yer almaktadır. Her haftanın turnuva kaydı, ilgili haftanın başında açılacaktır.

23 Mayıs Cumartesi Online PUBG Mobile Solo (Emülatör/Mobil) Turnuvaya kayıt ol >>

Kayıt formunu dolduran tüm oyuncular, kayıt oldukları turnuva gününde ve yayının başladığı saatte Perdigital TV Youtube Kanalı'mızda yayını takip ediyor olmalıdırlar. Yayın başladıktan sonra; turnuva odalarının isimleri ve şifreleri, turnuvaya kayıt olan oyuncuların Perdigital.com hesaplarına mesaj olarak gönderilecektir (mesajlarınıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz). Mesajdaki oda adını ve şifreyi en hızlı şekilde oyuna giren oyuncular, turnuvalarda yer almaya hak kazanacaklardır. Her bir oyuncunun, bir turnuva gününde en fazla bir maça katılabilmesi için, maça katılan oyuncuların bir sonraki maça dair oda adı ve şifre bilgisini alması engellenmeye çalışılacaktır.

Hangi Yayıncılar Ne Zaman Turnuvalara Katılacak? 

  • 22 Mayıs Cuma - Doch
  • 23 Mayıs Cumartesi - Barış G

Turnuva Kuralları:

- Turnuva kayıtları Perdigital.com üzerinden alınacak ve ödül kazanan oyuncuların ödülleri Perdigital.com hesapları üzerinden kendilerine teslim edilecektir. Bu sebeple, turnuvalara katılacak tüm oyuncuların Perdigital.com üyesi olması gerekmektedir. Perdigital.com'a üye ol >>

- Her bir turnuva günü için yeni kayıt formları açılacaktır. Bu nedenle her bir turnuva günü için tekrar kayıt yaptırmanız gerekmektedir (örneğin; 15 Mayıs Cuma SOLO turnuva için kayıt olduysanız, sadece 15Mayıs Cuma günkü turnuvaya kaydolmuş olursunuz. 22 Mayıs Cuma günkü solo turnuva için, bu turnuvaya özel açılacak kayıt formunu doldurmanız gerekecektir).

- Bir oyuncunun veya bir takımın, her bir turnuva gününde en fazla bir kez maç yapabilmesi için Perdigital.com azami çaba gösterecektir. 

- Cuma günkü SOLO turnuvalara sadece mobil cihazlardan (cep telefonu veya tablet) PUBG Mobile oynayan oyuncular, Cumartesi günkü turnuvalara ise sadece emülatörden PUBG Mobile oynayan oyuncular katılabilecektir.

- Turnuvalarda başarı elde edecek oyuncular, Perdigital.com tarafından PUBG Mobile UC ile ödüllendirilecektir. Ödüller, turnuvaya kayıt olurken beyan edilen Perdigital.com referans numarasına ait Perdigital hesabına mesaj yoluyla gönderilecektir. 

- Maçlar öncesinde ekibimiz maç odasına giren kullanıcıları tek tek kontrol ederek, odadaki herkesin Perdigital.com'daki turnuva kayıt formunu doldurduğundan emin olacaktır. Kayıt formu doldurmadığı halde odada bulunduğu tespit edilen oyuncular, odadan çıkartılacaktır.

- Turnuva maçları ekibimizce izlenecek ve hile tespiti halinde, ilgili oyuncunun elde ettiği başarılar geçersiz sayılacak ve herhangi bir ödül hak edişi var ise teslimatı yapılmayacaktır! Oyuncular, ekibin kararına herhangi bir şekilde itirazda bulunamazlar. Aynı zamanda ilgili oyuncu Tencent'e rapor edilerek, oyundan uzun süreli BAN yemesi sağlanacaktır.

- Hile nedeniyle zarar gören maçlar hakkında karar, ilgili ekibimiz tarafından yayın esnasında verilecektir. 

- Turnuvalarda kazanılan ödüller, sadece kayıt formu doldurulurken hesaplara ait referans numaralarına teslim edilir. 

- Turnuva maçları Perdigital TV Youtube Kanalı'mızdan 3 dakika gecikmeli olarak yayınlanacaktır. 

- Perdigital.com, turnuvaların formatları, ödülleri, yayın günleri ve saatleri, maç sayıları, haritalar gibi turnuvalara dair her şeyi değiştirme, iptal etme hakkını saklı tutar.

Diğer Haberler