Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

OKAN ÜNİVERSİTESİ'NDE BULUŞUYORUZ!

16-17 Aralık tarihlerinde, Okan Üniversitesi'nde oyunseverlerle buluşuyoruz!



E Games Generation tarafından düzenlenen EGG Keşif Ligi'nin yarı final ve final maçları 16-17 Aralık tarihlerinde Okan Üniversitesi'nin Tuzla Kampüsü'nde oynanacak. Biz de bu güzel etkinliği daha keyifli hale getirmek için Okan Üniversitesi'nin Tuzla Kampüsü'nde yer alan Yaşam Merkezi'nde oyunseverlerle bir araya geleceğiz.

Sabah saat 10:00'da kapıları açılacak olan etkinlik, saat 20:00'ye kadar devam edecek. Standımızda Perdigital.com üyelerine özel Wolfteam, LoL ve Pubg turnuvaları/maçları düzenlenecek, pek çok sürpriz ödül sahiplerini bulacak. Ayrıca Cumartesi günü Wolfteam oyuncularının severek takip ettiği Combat StaR, Pazar günü ise LoL ve PUBG yayınlarıyla büyük beğeni toplayan PBY Kaptan sizlerle olacak.

Etkinliğe giriş ücretsiz olup, 16-17 Aralık tarihlerinde sabah saat 10'da Kadıköy Rıhtım'da bulunan Simit Sarayı önünden ve yine aynı saatte Pendik metro çıkışından kalkacak olan ücretsiz servislerle etkinlik alanına ulaşabilirsiniz. Akşam saat 8'de ise aynı lokasyonlara dönüş için yine ücretsiz servisler, etkinliği düzenleyen E Games Generation tarafından kaldırılacaktır. Bu saatler dışında her saat başı etkinlik alanına geliş ve alandan dönüş için aynı lokasyonlardan kalkacak olan ücretli servislerden de yararlanabilirsiniz.

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Konumu: https://goo.gl/DDqJ1L

Siz de standımızda düzenlenecek olan etkinliklere katılabilmek ve sürpriz ödüller kazanabilmek için hemen
Perdigital.com'a üye olun >>

Görüşmek ve keyifli bir etkinlik geçirmek dileğiyle.

Diğer Haberler