Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

OGAME SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Metin tabanlı kaynak yönetimi ve uzay savaşları temalı bir oyun olan Ogame, çok oyunculu online tarayıcı oyunudur.

Oyunda, tüm Ogame evrenleri üç sınıflandırmadan oluşur. Bunlar; galaksiler, sistemler ve gezegenlerdir. Tüm evrenler 9 galaksi, her galakside 499 güneş sistemi ve her güneş sisteminde 15 gezegen içerir. Farkı galaksilere filo göndermek mesafesine göre süreleri değişebilmektedir.

Her oyuncunun rastgele bir gezegende oyuna başladığı sistemde, galaksi içinde 4 ya da 12 yuvaları arasında koordine edilir. Öncelikle oyuncu bina inşa eder. Oyuncunun sisteminde ne olursa olsun 163 alan yuvalardan oluşur. Oyuncu yuvasını en çok 12 boş gezegenden birine imparatorluğunu kurabilir. Bütün inşaat, görevler ve araştırmala çalışmaları yapılır. Binaları güçlendirmek için maddelerden deteryum, kristal ve metal kullanılır. Ek olarak enerji ve karanlık madde de gerekli olabilmektedir. Oyun içinde yer alan  marketten OGame Karanlık Madde ile birçok öğe satın alıp ilerleme elde edebilirsiniz.

%5 bonus fırsatıyla OGame Karanlık Madde satın al>>

OGame Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows XP veya Vista
  • İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı
  • Bellek: 512 + MB RAM
  • Video: 5 yaşından küçük herhangi bir 3D grafik hızlandırıcı
  • DirectX Sürümü: 9.0c
  • Sabit Sürücü: 100MB

Diğer Haberler