Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

NVIDIA GEFORCE NOW TÜRKİYE'YE GELİYOR!

NVDIA’nın geliştirmiş olduğu bulut oyun sistemi GeForce Now, Turkcell iş birliğiyle Türkiye sunucularında hizmet vermeye başlayacak.

NVIDIA GeForce Now powered by GAME+ adıyla duyurusu yapılan iş birliğiyle Cyberpunk 2077, The Witcher serisi gibi yüksek donanım gerektiren oyunları oynayabilmek için güçlü bilgisayar ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

NVIDIA GeForce Now powered by GAME+ aboneleri, Windows, MacOs, Android, IOS platformlarına ait cihazlardan 1080p görüntü kalitesi ve 60 FPS olarak oyunlara erişim sağlayabilecek. Dönemsel ve aylık abonelik seçeneklerine sahip olan NVIDIA GeForce Now powered by GAME+, Steam, Epic Store, Riot gibi birçok platformun da desteği bulunuyor.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Türkiye’de bulut oyun sektörü için oldukça önemli bir adım attıklarını belirterek, ‘'Bulut tabanlı oyun servisleri tüm oyun ekosistemini kökünden değiştirecek, bu alanda çığır açacak bir yenilik.’ açıklamasında bulundu.

Ülkemizde şu an herkese açık bir şekilde NVIDIA GeForce Now powered by GAME+ hizmeti sunulmuyor. Fakat, ön kayıt yaptırarak bu sistemi deneyimleyebilirsiniz. Ön kayıt için herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ön kayıt yaptıranlar için bekleme sistemi mevcut. Bu nedenle en hızlı şekilde ön kayıt işlemini tamamlayan kullanıcılar GeForce Now powered by GAME+ hizmetini daha erken deneyimleyebilecek. Ön kayıt hizmetinin başladığı GeForce Now powered by GAME+’ın ne zaman tam olarak herkes için kullanılabilir olacağına yönelik şu an net bir bilgi bulunmuyor. 

Diğer Haberler