Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

EA, APEX LEGENDS OYNAMASI İÇİN NİNJA'YA 1 MİLYON DOLAR ÖDEDİ

Electronic Arts'ın, yayınlandığı günden beri oyun dünyasına damga vuran Apex Legends için astronomik reklam bütçeleri ayırdığı ortaya çıktı.

 Apex Legends Nedir, Nasıl Oynanır?


Son zamanların en çok konuşulan battle royale oyunu Apex Legends, yayınlandığı ilk 24 saatte 1 milyon, ilk 3 günde 10 milyon, ilk haftada 25 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Yayınlandığı ilk ay ise 50 milyon oyuncuya ulaşarak rekor üstüne rekor kırmıştı. 

Apex Legends'ın bu büyük başarısının önemli sebeplerinden biri ise, yayınlandığı ilk zamanlarda dünyaca ünlü yayıncıların yaptığı tanıtımlar. Reuters'ın haberine göre; EA, ünlü Twitch yayıncısı Ninja'ya Apex Legends hakkında tweet atması ve 2 hafta boyunca sadece Apex Legends oynaması için 1 milyon dolar ödemiş. EA'nın Ninja ile ne kadar sürelik bir anlaşma yaptığı bilinmese de ünlü yayıncı oyun ilk çıktığında 12 gün boyunca Apex Legends oynamıştı. 

EA, Ninja dışında Shroud dahil birçok ünlü yayıncıyla çalışıyor. Konu hakkında oyunun baş yapımcısı Drew McCoy, “Dünya’nın heryerinde Apex olsun istedik.” diye bir açıklama yaptı. 

Diğer Haberler