Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

NARUTO ONLINE ŞİMDİ TÜRKİYE'DE

Tüm dünyada yüz milyonlarca hayranı olan ünlü anime ve manganın tek resmi RPG browser oyunu Naruto™ Online, tamamen Türkçe içeriği ve ülkemize özel bir sunucuyla bugün piyasaya çıktı



Oasis Games, ünlü manga ve anime olan Naruto’nun tek resmi RPG browser oyunu Naruto™ Online’ın bugün saat sabah 10:00 itibarıyla erişime açıldığını duyurdu. Artık animeden ve mangadan aşina olduğunuz meşhur 7. Takım’ın üyeleri Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki’yi ruhunda barındıran Naruto, Sasuke Uchiha ve Sakura Haruno ile birlikte Kakashi-sensei’nin himayesinde ninja eğitiminize başlayabilir, orijinal hikayede yaşanan maceraları oyunu oynayarak onlarla beraber deneyimleyebilirsiniz.

Oasis Games Pazarlama Müdürü Cihan Ağagişi: “Uzun bir süredir Naruto’yu Türk oyuncularıyla buluşturmak için hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Naruto’nun lisanslı tek RPG browser oyununu, Türk anime ve mangaseverlerle buluşturmaktan ötürü son derece mutlu ve heyecanlıyız. Umuyorum ki Naruto hayranları oyunu oynarlarken, birlikte gülüp ağladıkları karakterlerle yan yana olmaktan keyif alacaklar.” şeklinde konuştu.

Naruto™ Online’da toprak, su, ateş, rüzgar ve yıldırım elementlerinden birinde ustalık kazanmak için uğraşırken, aynı zamanda tek başınıza ya da arkadaşlarınızla maceralara atılabilirsiniz. Bu esnada tek başına ya da arkadaşlarınızla üstesinden gelmeniz gereken görevler sizi sadece 7. Takım üyeleriyle değil, Rock Lee, Ino Yamanaka, Neji Hyuga, Shikamaru Nara gibi akademinin diğer ünlü öğrencileri, Gaara gibi diğer köylerin efsanevi savaşçıları, Naruto evreninin en güçlü karakterlerini barındıran dışlanmış Akatsuki üyeleri veya efsanevi üç Sannin’den biri olan Orochimaru ve yandaşları gibi isimlerle de karşı karşıya getirecek.

Türk oyuncular için en başta Naruto ve Naruto Shippuden hikayelerini temel alan 8 bölüm oynanabilir. Oyunun seslendirmeleri bizzat animeyi seslendirenler tarafından yapılırken, anime ve mangaya oldukça sadık kalınmaya çalışılmış. 

Bandai Namco ve Tencent iş birliğiyle geliştirilen Naruto™ Online’ı tarayıcınız üzerinden internete bağlı herhangi bir bilgisayarla Oasis Games portalı veya Facebook’tan oynayabilirsiniz.

Naruto™ Online Türkiye’nin trailer’ına şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=1WN6tfC1Uh0

Hemen Oyna: https://url.oasgames.com/MH

Diğer Haberler