Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Muhammet YT ile Rekabet

Her Cuma 17:00'de Perdigital TV Youtube Kanalı'nda sevilen Zula yayıncılarımızdan Muhammet YT ile aynı takımda rekabet etmeye hazır mısın?

Muhammet YT, kendi takımında yer alacak oyuncuları, yayın esnasında yapacağı çekilişle belirleyecek. Bu keyifli maçlarda Muhammet YT’nin takımında olup, maçı kazanmayı başaran her bir oyuncu 5 TL Perdigital Bonus kazanacak!

Perdigital TV Youtube Kanalı'na hemen abone ol, canlı yayınları kaçırma!

Muhammet YT ile aynı takımda yer alabilmek için, yayıncımız tarafından yayın esnasında açılacak aşağıdaki kayıt formunu doldurman ve her Cuma 17:00'de Perdigital TV Youtube Kanalı'nda olman yeterli.


KAYIT FORMU



Oyun ve ödül kuralları:

  1. Muhammet YT, her Cuma saat 17:00'de Perdigital TV Youtube Kanalı'nda yayın açacak ve Zula Rekabetçi Mod'da kendisiyle aynı takımda oynayacak kişileri, yukarıdaki kayıt formunu dolduranlar arasından yapacağı çekilişle belirleyecektir.
  2. Çekiliş neticesinde ismi duyurulan oyuncunun o esnada chat’te olmaması halinde, bir sonraki oyuncu için tekrar bir çekiliş yapılacaktır.
  3. Muhammet YT, bir yayında, maçların uzunluk durumuna göre en az 2, en fazla 3 maç yapacaktır.
  4. Muhammet YT'nin takımında olup, maçı da kazanmayı başaran her bir oyuncunun Perdigital.com hesaplarına 5 TL Perdigital Bonus, en geç yayından bir sonraki iş gününde tanımlanacak ve kendilerine e-posta yoluyla bildirim yapılacaktır.
  5. Kayıt formu, yayın esnasında yayıncı tarafından açılır, kapatılır ve kayıtlar yayın sonunda silinir. Bu nedenle her Cuma canlı yayın esnasında yayıncımız tarafından açılan kayıt formuna yeniden kaydolmanız gerekir.
  6. Ödül nakde çevrilemez.
  7. Perdigital.com, yayın ve ödülle ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Diğer Haberler