Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

MORTAL KOMBAT 11'E RAMBO KARAKTERİ GELİYOR!

Dövüş oyunları arasında bir efsane haline gelmiş Mortal Kombat serisinin son oyunu olan Mortal Kombat 11’e Sylvester Stallone’nin hayat verdiği unutulmaz Rambo karakteri ekleniyor. Oyuna yeni Kombat Pack 2 paketi ile gelecek Rambo karakterini tabii ki Sylvester Stallone seslendiriyor.

Steam’de ön siparişte olan Kombat Pack 2 paketinin fiyatı 25 TL. Ayrıca oyunun tam sürümünü ve daha önce yayınlanmış tüm eklenti paketlerini içeren Mortal Kombat 11 Ultimate Edition versiyonu, Kombat Pack 2'yi de içermekte. Şu an ön siparişte olan versiyon Steam'de 102 TL. Hem Kombat Pack 2 hem de Mortal Kombat 11 Ultimate Edition 17 Kasım'da yayınlanacak!

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

NetherRealm Studios’un geliştirdiği Mortal Kombat 11’e ikinci Kombat Paket ile yeni dövüşçüler ekleniyor. Bu isimlerden biri de efsane haline gelmiş Rambo karakteri. Hali hazırda Mortal Kombat 11 oyununa sahip olan oyuncular Kombat Pack 2 paketi için ön sipariş verip Rambo karakteri ile yeni bir Mortal Kombat deneyimi yaşayabilecekler. Ayrıca paketin içinde Rain ve Mileena karakterleri de mevcut.

Mortal Kombat 11 Ultimate Edition içeriği:

  • Mortal Kombat 11 (orijinal oyun)
  • Kombat Pack 1
  • Kombat Pack 2
  • Aftermath genişleme paketi

Diğer Haberler