Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

METIN2'YE 2 YENİ SUNUCU EKLENDİ

Popüler rol yapma oyunu Metin2’ye iki yeni sunucu eklendi. 11 Mart’ta Metin2 ekibi tarafından oyuna eklenen yeni sunucuların isimleri; Dolunay ve Şems. Yeni sunucularla birlikte oyuna birçok yenilik ekleniyor. Yeniliklerin yanı sıra yeni sunuculara daha fazla ganimet seçeneği ile özel etkinlikler geliyor. Yeni sunucularla gelen daha fazla ganimeti, Metin2’deki etkinlikleri takip ederek kazanabilirsiniz.

Dolunay ve Şems olarak isimlendirilen bu iki yeni sunucu ile beraber Metin2 oyuncularına yeni etkinlikler, daha fazla ödül ve çeşitlilik sunuluyor. Gece ya da gündüz Metin2 oynayan oyuncular için iki seçenek mevcut. Dolunay sunucusunda gece oynayan oyuncular için gece etkinlikleri düzenlenecek. Gündüz Metin2 oynayan oyuncular içinse Şems sunucusunda etkinlikler düzenlenecek.

%5 bonus fırsatıyla Metin2 EP satın al >>

Şems Sunucusu

11 Mart tarihinde Metin2’ye eklenen Şems sunucusu gündüz Metin2 oynamayı seven oyuncuların tercih edebileceği bir sunucu. Şems sunucusunda her gün 10:00 - 18:00 saatleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleşiyor. Gündüz saatlerinde yapılan bu etkinliklere katılarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Dolunay Sunucusu

Dolunay sunucusu Metin2’yi gece oynayan oyuncuların tercih edeceği bir sunucu. Geceleri gerçekleşen etkinlikler sayesinde birçok ganimet elde edebilirsiniz. Dolunay sunucusunda etkinlikler her gün 22:00 - 06:00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Dolunay ve Şems Etkinlikleri

Yeni sunucularla beraber oyuna birçok etkinlik de ekleniyor. Birçok ganimet kazanabileceğiniz etkinlikler düzenli olarak gerçekleştirilecek:

  • Kan Ritüeli: Şems sunucusunda 10:00 - 18:00 saatleri arasında, Dolunay sunucusunda ise 22:00 - 06:00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.
  • Dünya Patronu: Bu etkinlik sayesinde tarafsız bölgelerde mücadele edebilirsiniz.
  • Battle Royale: Her hafta Cuma saat 14:00'ten Pazartesi 14:00'e kadar gerçekleşir.
  • Beş Tapınağın Savaşı: Pazartesi 14:00 ile Cuma 14:00 arasında gerçekleşmektedir.

Rütbe Sıralaması

Dolunay ve Şems sunucularında 2 adet rütbe bulunuyor. Yeni sunuculardaki görevleri tamamlayarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Ödüller, görev sıralamasında ilk 3’e giren oyunculara her hafta Pazartesi verilmektedir. 

Diğer Haberler