Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Metin2 Pepsi Kampanyasi

Metin2 TR 2016 yazına da Pepsi ile ortak düzenlediği yeni kampanyası ile bomba gibi giriyor!
Metin2 Satın Al

Metin2 TR 2016 yazına da Pepsi ile ortak düzenlediği yeni kampanyası ile bomba gibi giriyor! 

Lacivert açma halkalı 330ml kutu Pepsi ürünlerinin kodlarınını Pepsi'nin web sitesinde kullan ve Gameforge kuponu karşılığında değiş tokuş et. Bunun karşılığında Metin2 sana, 5 günlük bir süre boyunca %5 daha fazla tecrübe, +1.500 HP ve +%20 hareket hızı kazandıran şahane bir Pepsi bineği verir. 

 Bu kampanya PepsiCo Türkiye'nin düzenlediği bir kampanyadır. Bununla ilgili daha fazla ayrıntıyı Pepsi'nin web sitesinde bulabilirsin. 

Katılım şartları:

Katılabilmen için etkin bir Metin2 Türkiye hesabının bulunması şart. 

Pepsi'nin web sitesinde verilen her 12 haneli Gameforge kuponu sadece bir kere geçerli ve devredilebilir (yetki kodun sahibindedir). 

Gameforge kuponu sadece Metin2 Türkiye'nin ödeme sistemiyle kullanılabilir. 

Bu kampanya çerçevesinde alınan kodlar ve kuponlar Pepsi kampanyasının sonuna kadar kullanılabilir (30.09.2016) ve stoklarla sınırlıdır. 

Bu Pepsico Türkiye ve Gameforge 4D GmbH'nin işbirliğinde düzenlenen bir kampanyadır/promosyon kampanyasıdır. Destek ile ilgili ayrıntıları "Destek ile ilgili notlar" altında bulabilirsin. 


Diğer Haberler