Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

METIN2 ETKİNLİK TAKVİMİ

2021 yılının Haziran ve Temmuz aylarında Metin2'de hangi etkinlikler olacak?

Metin2 Futbol Etkinliği:

11 Haziran - 11 Temmuz arasında Metin2'de heyecan verici bir futbol etkinliği sizi bekliyor! Oyuncular futbol etkinliğine katılarak yendikleri canavarlardan toplayacakları futbol toplarını alabilecek, her gün 10 futbol topunu bir altın futbol topuyla değiştirebilecek. Ayrıca topladığı futbol topları için çeşitli ödüller kazanabilecek. alabilirsiniz. Etkinlik, her biri maksimum 90 dakika olmak üzere günde 3 defa oynanabilir: 16.00 - 17.30 / 19.00 - 20.30 / 22.00 - 23.30

Dünya Patronu Etkinliği:

Oyuncular bu etkinlikte, Bagjanamu, Polyphemos, Azrail, Ejderha Bekçisi İdall veya Dev Öcü gibi dünya patronlarını tarafsız bir bölgede yenerek kaplan parası veya değerli eşyalardan oluşan ödüllerin sahibi olacak. Etkinlik dahilindeki patronlar, henüz bir dünya patronu etkinliği düzenlemeyen tüm normal sunucularda saat 00.00 ile 02:00 arasında ortaya çıkacak. 

Bu iki dev etkinliğin yanı sıra, oyun içi mağazada Metin2 EP ile elde edebileceğiniz eşyalarda sürpriz indirimler de dahil anlık gerçekleşecek onlarca etkinlik mevcut. 

%5 bonus fırsatıyla Metin2 EP satın al >>

Aşağıdaki tablodan, tüm Metin2 Etkinlik Takvimi'ni inceleyebilir, etkinliklere katılarak ödül kazanma şansı elde edebilirsiniz. 


Diğer Haberler