Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

METİN' 15. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR!

Metin2'de yeni yıl etkinliklerine ek olarak 15 yıl dönümü kutlamaları başladı! Yıl Dönümü ve Patron Avcısı isimli iki yeni etkinlikle 15. yılını kutlayan Metin2, bu etkinliklerle oyunculara benzersiz ödüller ve eşyalar hediye ediyor.

%5 bonus fırsatıyla Metin2 EP satın al >>


Yıl Dönümü ve Patron Avcısı Etkinliği

12.01.2022 saat 02:00'de başlayacak olan etkinlik 01.02.2022 saat 01:59'a kadar devam edecek.


Yıl dönümü kutlamaları vesilesiyle özenle süslenen Krallıklar'da süslemeler canavarlar tarafından çalındı. Oyuncular ava çıkarak çalınan renkli parti flamalarını aramalı ve toplamalıdır. Toplanan bu flamaları Pasta YZK'sında bir parça doğum günü pastasıyla takas ederek 30 dakika boyunca %100'lük bir EXP bonusunun keyfini sürebilirsiniz. Pasta, flamaları için oyunculara günde maksimum 7 defa yıl dönümü parası verilecektir. Yıl dönümü parası karşılığında Yıl Dönümü Tüccarı'nda çok sayıda faydalı eşyalar satın alınabilirsiniz.


Patron Avcısı etkinliği ile oyuncular, Gölge Savaşçısı avına çıkarak hayat puanı toplayabilecek ve içinde değerli yıl dönümü paraları bulunan bronz, gümüş veya altın Decimus sandıkları kazanma şansı elde edebilecek.


Yıl Dönümü Hediyesi


Yıl dönümü partisinde hediye olarak dükkanda hesap başına bir kez hediye olarak Ücretsiz Bonsai verilecektir. Ücretsiz olarak verilen bu mini savaşçıyla savaşlardaki yerinizi alabilirsiniz.

Diğer Haberler