Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Metal War Online Oasis Games

Oasis Games’in yeni oyunu: Metal War Online! Oldukça iddialı bir şekilde piyasaya girmiş olan oyun daha şimdiden oldukça iyi bir oyuncu kitlesi elde etmiş durumda. Oyuncuların özellikle kişiselliştirebildikleri için oyuna bağımlı olduklarını biliyoruz.

Metal War Online Kod’larını satın alarak karakterlerinizi çok daha hızlı geliştirebilir, rakiplerinizi çok daha kolay yok edebilirsiniz.



İlk boss Karadul’dur. Bu boss dördüncü bölümün ilk uçurum sahnesidir aynı zamanda. Çok fazla kan dökmek aleyhinize olacak oyunu oynarken bunu asla unutmayın!

Karakteriniz 36. Level’a ulaştıktan sonra günlük görevler bölümü açılmış olacaktır. Bu görevler sayesi ile daha fazla experience kazanabilecek ve daha hızlı gelişebileceksiniz.

Özel posta ile kullanıcıların posta kutularına sıralama ödülü ve etkinlik ödülü gönderilir, posta kutunuzu arada sırada kontrol etmenizde fayda vardır.

Metal War’da oyuncunun karakteri level 25’e ulaşıp ana görevi geçtiğinde ilk uçurum sahnesi açılır. Bu aynı zamanda oyundaki ilk boss’tur. Bu level’a daha hızlı ulaşmak için kupon ve kod’lar satın almanız iyi olacaktır.

Oyuncuların bir araya gelmesini sağlayan bir ‘birlik sistemi’ bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde karakterinizin gücünü arttırabilir aynı zamanda diğer oyuncular ile iletişim kurabilirsiniz. Birlikler toplam 10 level’dan oluşur ve her 1 level gelişimde birlikte ödül alır. Birliklerin bir tane de komutanları bulunmaktadır. Birlik her 1 level atladığında teknolojisi 5 level artar, karakter özellikleri daimi olarak artar. Her özelliğin gelişebileceği maksimum seviyesi ise 50 level’dır.



Metal War oyununda günlük birlik görevleri de bulunmaktadır. Bu görevler tamamlandığında tüm birliğe ödüller verilecektir. Birlik etklinlikleri ise 3’e ayrılmaktadır: Altın Adası Savaşları, Birlik Alıştırması, Yaşam savaşı. Günün sonunda birlik sıralamasındaki yerinize göre ödüller ile ödüllendirileceksinizdir.

Ekipman sistemi level 24 ‘Sihir Kale Savaşı’ ana görevini tamamladıktan sonra açılır. 3 adet büyük ana merkeze sahiptir; Güçlendir, Mozaikle ve Yoklama. Güçlendir ile birlikte ekipmanlar güçlendirilir. Mozikle sistemi ile birlikte ekipmanlarınıza mozaikleme işlemi yapabilirsiniz.

Metal War kodları ile hızlıca level 22 olup ‘uçan binek’ ana görevini tamamlayarak teknoloji sistemini açabilirsiniz.

Oasis Games Metal War Kuponları satın almak için tıklayınız!

 

 

 

Diğer Haberler