Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

SADECE BOTLARLA OYNADI, LoL'DE 300. SEVİYEYE ULAŞTI!

Nolife Raphael adlı LoL oyuncusu, 100. seviyeye ulaştıktan 1 ay sonra 200 seviye atlayarak, 300. seviyeye ulaşarak rekor kırdı.

Oyuncu, sadece Twisted Treeline haritasında oynayarak, oyunun standart halinden daha küçük ve daha az zaman alan maçlar yaptı. Nolife Raphael, takımında sürekli kendi arkadaşlarını bulundurdu, karşıda ise sürekli botlar vardı. Tecrübe puanı arttırıcılar kullandı ve genelde karşılaşmalarını 10 dakikanın altında tutmaya çalıştı. League of Legends içerisinde 30. seviyeden 300. seviyeye ulaşmak için 793,152 tecrübe puanı gerekiyor. Bu kadar tecrübe puanı ise ortalama 2,509 adet maçta kazanılabiliyor. Bu kadar maç yaklaşık 334 saat sürüyor. Yani Nolife Raphael, 300. seviyeye gelebilmek için oldukça fazla zaman harcadı.

Bu başarıya sessiz kalmayan Riot Games ekibi, Nolife Raphael’e ulaşmak ve bir hediye vermek istediğini belirtti. Çünkü Nolife Raphael, LoL tarihinde şu ana kadar en hızlı şekilde seviye atlayan oyuncu oldu.

Diğer Haberler