Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU: ZERİ

Riot Games, LoL’un yeni şampiyonu Zeri’yi oyuna ekledi. Yetenek setiyle oyuncuları heyecanlandırmayı başaran Zeri 12.2 yaması ile oyuna eklendi.

%2 bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>

LoL 2022 Sezon başlangıcı ile tanıtımı gerçekleşen ve 12.2 yaması ile oyuna eklenen Zeri’nin yetenekleri şu şekilde;


Pasif – Canlı Batarya

Her kalkan kazandığında hızlı hareket eden Zeri, rakiplerden birinin kalkanına saldırdığında rakibin enerjisini tüketerek kendini koruyor.

Taramalı – Q

Taramalı – Q yeteneği pasifi ile Zeri’nin normal saldırıları büyü hasarı veriyor ve YG’ye bağlı olarak güçleniyor. Taramalı yeteneği kullanmak ve hareket etmek Zeri’nin kıvılcım cihazında enerji toplar ve tam yüke ulaştığında sonraki normal saldırısı ilave hasar verip yavaşlatıyor.

Taramalı – Q yeteneğinin aktifi ile Zeri saldırdığı ilk rakibe fiziksel hasar veren 7 atış gerçekleştirir. Q yeteneği SG’ye bağlı olarak artar ve saldırı sayılır. Q yeteneğinin bekleme süresi normal saldırı yapma süresiyle aynıdır.

Ultraşok Lazeri – W

Bu yetenek sayesinde Zeri, rakibini yavaşlatan ve hasar veren elektrik dalgası gönderir. Zeri’nin gönderdiği Ultraşok lazeri bir duvara denk gelirse çarpışma noktasından uzun menzile sahip lazer gönderir.

Kıvılcım Akımı – E

Kısa mesafeli atılarak 3 Taramalı atışı gerçekleştiren Zeri, atıldığı açıya bağlı olarak yüzeylerin üzerinden sıçrar ya da kayarak ilerler.

Yıldırım Patlaması – R

Çevresine yüklü miktarda elektrik boşaltarak rakiplerine hasar veren Zeri, aşırı yüklenmişken saldırı hızı, hasar ve hareket hızı artışı kazanır. Zeri ultisi olan R’yi kullanıldığında rakip şampiyonlara saldırarak aşırı yüklenme süresini yeniler. Ayrıca R kullanıldığında rakip şampiyona saldırmak Zeri’nin bir hareket hızı yükü daha kazanmasını sağlar. Aşırı yüklenmişken Zeri’nin Taramalı atışları daha hızlı ilerleyen, rakipler arasında sekerek zincirleme yıldırımlar oluşturan üçlü atışlara dönüşür.

 

Diğer Haberler