Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LOL'ÜN YENİ ŞAMPİYONU YUUMİ

League of Legends'ın 144. şampiyonu Yuumi: Sihirli Kedi, Vadi'ye indi!

LoL Türkiye, Yuumi için tanıtım videosu yayınladı.

Yeni çıkan Yuumi kostümlerini kaçırma, LoL RP satın al >>

Yetenekler:

  • Dokuz Can: Belli aralıklarla, Yuumi bir rakip şampiyona saldırdığında mana yeniler ve onu takip ederek hem kendini hem de yapıştığı takım arkadaşını koruyan bir kalkan kazanır.
  • Sinsi Ateş: Yuumi, isabet ettiği ilk hedefe hasar veren bir atış yapar. Bu atış ilave hasar verir ve isabet etmesi en az 1 saniye sürerse hedefi yavaşlatır.
  • Pasifi, Yuumi ve yapıştığı takım arkadaşının birbirinin değişken kuvvetinin bir kısmını paylaşmasını sağlar. Aktifi, Yuumi'nin hedef takım arkadaşının üstüne atılarak kuleler dışındaki birimlerce hedef alınamamasını sağlar.
  • Yuumi'yi iyileştirir ve ona hareket hızı artışı sağlar. Eğer Yuumi bir takım arkadaşına yapışık haldeyse bu etkiyi ona aktarır.
  • Yuumi yoğunlaşarak yedi hasar dalgası gönderir ve üçten fazla kez isabet alan hedefleri yere sabitler. Yuumi, yoğunlaşma esnasında hareket edebilir, bir şampiyona yapışabilir ve Çıldırrr yeteneğini kullanabilir.

Diğer Haberler