Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU: SERAPHINE

League of Legends'ın yeni şampiyonu Seraphine: Yükselen Yıldız, Vadi'ye iniyor!

Uzun zamandır beklenen ve detayları aylar öncesinden paylaşılan Seraphine 10.22 güncellemesiyle birlikte oyuna gelecek.

Temmuz ayında bir Instagram kullanıcısı tarafından Riot Games’in çizimlerine benzer pembe saçlı bir görsel paylaşılmıştı. Görseli paylaşan hesap kısa bir zaman sonra İnstagram tarafından doğrulandı ve bu hesabın Riot Games ile bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla Riot Games, Seraphine'in tanıtımını aylar öncesinde karakterin özelliklerine uygun olarak viral bir biçimde gerçekleştirmişti. Seraphine, artık bilindiği üzere müzisyen ve içerik üreticisi bir şampiyon. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor ve hayvansever. Seraphine'i Instagramdan takip edebilirsiniz.

Yetenekler: 

Pasif - Sahne Tozu

Seraphine'in kullandığı her üç temel becerisinden biri, otomatik olarak ikinci kez kullanılabiliyor. Ek olarak, Seraphine takım arkadaşının yanında yetenek kullandığında bir nota oluşturuyor. Notaların her biri kullanıldığında normal saldırının menzilini arttırıyor ve ek büyü hasarı veriyor. 

Q - Yüksek Perde 

Seraphine, hedefin eksik sağlık yüzdesine göre artan büyü hasarı veren saf bir nota gönderir.

W – Saran Ses

Seraphine, yakınındaki takım arkadaşlarını bir şarkıyla çevreler, kendisine ve takım arkadaşlarına hareket hızı ve kalkan sağlar. Seraphine halihazırda korumalıysa, yakınındaki takım arkadaşlarını iyileştirebilir ve yanında kaç takım arkadaşı olduğuna bağlı olarak sağlığı geri yükleyebilir.

E - Sert Ritim

Seraphine ağır bir ses dalgası çıkararak bir hattaki rakiplere büyü hasarı verir ve onları yavaşlatır. Zaten yavaşlatılmış rakipler sabitlenir, sabitlenmiş rakipler ise sersemler.

R - Bis

Seraphine sahneye çıkarak düşmanları cezbeden ve büyü hasarı veren büyüleyici bir güç yansıtır. Güç dalgasına yakalanan rakipler ve takım arkadaşları performansın bir parçası haline gelip, yetenek menzilini genişletir ve takım arkadaşlarına maksimum nota sağlar. 

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>

Diğer Haberler