Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU: RENATA GLASC

Riot Games, LoL’e eklenecek yeni şampiyon Renata Glasc’ı ve şampiyonun yetenek setini tanıttı. 12.4 yaması ile oyuna eklenen yeni şampiyon Renata Glasc’ın yeteneklerine gelin hep birlikte bakalım.

%2 bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>


Nüfuz - Pasif

Renata Glasc normal saldırıları ile rakiplerini işaretler ve ek hasar verir. Renata Glasc’ın takımında yer alan arkadaşlarının verdiği hasar işareti tüketerek ekstra hasar verir.

Tokalaşma - Q

Renata Glasc Q-Tokalaşma yeteneğini kullandığında robot kolundan bir atış gerçekleştirir ve atışın isabet ettiği ilk rakip şampiyonu sabitlenir. Tekrar Q yeteneğini kullandığında rakip şampiyon hedef yöne savrulur ve rakip şampiyon savrulurken isabet alan diğer rakip şampiyonlar da hasar alır. Ayrıca, savrulan hedef şampiyon da sersemler.

Kurtarma Paketi - W

Renata Glasc bu yeteneği kullandığında kendisine ve takım arkadaşına zamanla artan saldırı hızı ve rakip şampiyonlara doğru ilerlerken hareket hızı kazandırır. Bu yetenek kullanıldığında Renata Glasc’ın takım arkadaşı bir rakip şampiyonu katlederse yeteneğin güçlendirme süresi sıfırlanır. Kurtarma Paketi yeteneği kullanıldıktan sonra Renata Glasc’ın takım arkadaşı katledilirse canı tamamen dolar fakat 3 saniye içerisinde bitecek şekilde yanmaya başlar. Renata Glasc’ın takım arkadaşı canı bitmeden önce rakip şampiyonlardan birini alt ederse yanma etkisini durdurabilir.

Avantaj Programı - E

Bu yetenek kullanıldıktan sonra Renata Glasc kimyasal roketler gönderir. Bu roketler rakip şampiyona denk geldiğinde onları yavaşlatır ve hasar verir. Roketler takım arkadaşlarına denk gelirse kalkan kazandırır.

Usulsüz Devralma - R

Bu yetenek kullanıldığında Renata Glasc kimyasal bulutlar gönderir. Bulutl rakip şampiyonlara çarptığında onların delirerek hızlanmasına ve etraflarındaki tüm hedeflere normal saldırı yapmalarına neden olur. Bulutun çarptığı rakipler sırasıyla önce kendi takım arkadaşlarına, sonra tarafsız birimlere, en son Renata Glasc veya Renata Glasc’ın takım arkadaşlarına saldırır.

Diğer Haberler