Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU: K'SANTE

LoL'ün 12.21 yamasıyla beraber oyuna eklenen yeni üst koridor şampiyonu K’Sante’nin yetenekleri neler?

%2 bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>


Pasif – Cesur yürek

Yetenekleri ile hasar verdiği rakipleri işaretleyen K’Sante, işaretli bir rakibe saldırdığında azami cana bağlı olarak hasar verir.

Hodri Meydan: K’Sante işaretlediği bir rakibe saldırınca fiziksel hasar ve azami cana bağlı ek gerçek hasar verir.

Ntofo Darbeleri - Q

Silahını yere vurup küçük bir alana fiziksel hasar veren K’Sante, isabet alan hedefleri kısa süreliğine yavaşlatır. Q yeteneği eğer bir rakibe isabet ederse kısa süreliğine K’Sante bir yük kazanır. Bu yüklerden iki tane biriktiren K’Sante Q yeteneğini tekrar kullandığında rakipleri kendisine doğru çeken bir şok dalgası gönderir.

Hodri Meydan: Q yeteneğinin bekleme süresi azalır fakat yetenekten etkilenen rakipleri yavaşlatma etkisi kaybolur.

W – Yolaçan

Güç Toplamaya Başla: Kendini savunmak için silahlarını kaldıran K’Sante kısa süreliğine durdurulamaz hale gelir ve aldığı hasarı azaltır.

Bırak: İleriye atılarak hasar verdiği rakiplerin azami canlarının yüzdelik bir kısmına eşdeğer fiziksel hasar veren K’Sante, rakipleri geri savurur ve güç toplama süresine bağlı olacak şekilde rakiplerini kısa süreliğine sersemletir.

Hodri Meydan: W yeteneğinin bekleme süresi sıfırlanır ve hazar azaltma etkisi artar. Güç toplama süresine bağlı olacak şekilde ek fiziksel hasar verir. Ayrıca, güç toplamayla birlikte ileri atılma hızı iki katlanır.

E – Koşar Adım

İleri atılıp kısa süreliğine kalkan kazanan K’Sante eğer bir takım arkadaşına atılıyorsa ileri atıldığı mesafe büyük ölçüde artar ve takım arkadaşı da kalkan kazanır. K’Sante E yeteneğini kullanırken diğer yeteneklerini de kullanabilir.

Hodri Meydan: E yeteneğinin ileri atılma hızı artar ve K’Sante’nin hedeflediği konuma doğru ileti atılma menzili artar. K’Sante Hodri Meydan halindeyken E yeteneğini kullanınca duvarların üstünden geçebilir.

Hodri Meydan – R

Tonfalarını parçalayarak fiziksel hasar veren K’Sante, bir rakibini geri savurur. Geriye savrulan rakip duvara çarparsa daha çok fiziksel hasar alır ve duvarın üstünden geri savrularak kısa süreliğine sersemler. Sonrasında K’Sante rakibinin arkasından atılır. Bu şekilde R yeteneği etkilerinin süresi uzar

Hodri Meydan: Büyü direncinin, ilave zırhının ve azami canının yüzdelik bir kısmını kaybeden K’Sante, saldırı gücü ile mutlak sömürü kazanarak yetenekleri dönüşüm geçirir.

 

Diğer Haberler