Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU: BRİAR

LoL’ün 13.18 yamasıyla beraber oyuna eklenen yeni şampiyon Briar'ın yetenekleri neler?

%2 bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>


Kızıl Lanet – Pasif

Rakiplere vurdukça eksik canına bağlı olarak iyileştirme kazanan Briar ayrıca yetenekleriyle kısa süreliğine birikebilen kanama etkisi uygular.

Kudurtan Açlık – Q

Rakibe atılarak onu kısa süreliğine sersemleten Briar, rakibin zırhını delip fiziksel hasar verir.

Kan Cinneti – W

Briar Kan Cinneti yeteneğini kullandığında kontrolünü kaybederek en yakındaki rakibe doğru koşmaya başlar. Briar Kan Cinneti halindeyken hareket ve saldırı hızı kazanır. Ayrıca, hedefteki rakip şampiyonun etrafındaki alana hasar verir.

Dehşet Çığlığı – E

Briar Dehşet Çığlığı yeteneğini kullandığında kısa süreliğine yerinde sabit kalıyor ve sonrasında yakın menzildeki şampiyonları geri iten bir ses dalgası gönderiyor. İtilme sonrası duvara çarpan rakipler sersemler.

Mezara Kadar- R

Briar rakiplerini işaretleyebilen bir kan taşı fırlatır. Kan taşının isabet ettiği rakibe doğru atılan Briar hedef konuma ulaştığında yakınındaki her şeye hasar verir. Sonrasında, Kan Cinneti haline bürünen Briar etrafındaki düşmaları katledene kadar kovalar. Kan Cinneti halindeyken hareket hızı, büyü direnci ve zırh kazanır. 


Diğer Haberler