Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU: BEL'VETH

Riot Games'in popüler oyunu LoL'ün 12.11 yamasıyla beraber oyuna eklenen yeni ormancı şampiyon Bel’Veth’in yetenekleri neler?

%2 bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>


Pasif – Mor Ölüm

Bel’Veth yetenek kullandıktan sonraki 2 saldırısının hızı artar. Ek olarak, Bel’Veth şampiyon veya büyük canavar katlettiğinde kalıcı olacak şekilde ek saldırı hızı kazandıran Lavanta yükü toplar. Normal saldırı hızından daha hızlı saldıran Bel’Veth, saldırı hızı sınırından etkilenmez fakat, isabet etkileri ve saldırıları daha az hasar verir. Ayrıca, Bel’Veth seviye atladığında saldırı hızı kazanmaz.

Q – Hiçlik Akını

Dört yönden birine atılabilen Bel’Veth, yolunda bulunan rakiplere isabet etkisi uygular ve hasar verir. Atıldığı her yönün saldırı hızına bağlı olarak bekleme süreleri değişebilmektedir.

W – Gökte ve Yerde

Kuyruğunu yere vurarak rakiplerine hasar veren Bel’Veth, rakiplerini havaya savurur ve yavaşlatır. Rakip şampiyonlara isabet eden W yeteneği, Q yeteneğinin isabet alan şampiyon yönündeki atılma bekleme süresini düşürür.

E – Asil Girdap

Yoğunlaşarak etrafındaki rakiplere art arda saldırmaya başlayan Bel’Veth, hasar düşürme ve can çalma elde eder. Girdabın içerisinde yer alan en az canlı rakip hedef alınır ve rakibin canı ne kadar azsa o kadar çok hasar verir. Saldırı hızına bağlı olarak saldırı hızı artar.

R – Edebi Şölen

Pasif: Bel’Veth’in aynı hedefe yaptığı her ikinci saldırı ek olarak gerçek hasar verir. Bu ek hasar sınırsız şekilde biriktirilebilir. Alt edilen rakip ya da destansı canavarlar bir adet Hiçlik Mercanı bırakır. Baron Nashor ve Vadi’nin Alameti gibi destansı canavarlarsa özel bir Hiçlik Mercan’ı bırakır.

Aktif: Hiçlik Mercan’ını tüketerek patlayan Bel’Veth, yakınında yer alan rakip şampiyonları yavaşlatır ve rakiplerin eksik can oranlarına göre gerçek hasar verir. Hiçlik Mercan’ı tüketen Bel’Veth’in geçici süreli olacak şekilde Gerçek Suret’i ortaya çıkar. Baron Nashor ve Vadi’nin Alameti gibi hiçlikten gelen canavarların bıraktığı Hiçlik Mercanlarını tüketerek girdiği Gerçek Suret’in süresi uzar ve katledilen minyonlar Hiçlik haşeresi olarak canlanır. Hiçlik haşereleri canlandığında Bel’Veth ile ilerleyerek ve ona hizmet ederler.

Gerçek Suret: Gerçek Suret’i ortaya çıkan Bel’Veth’in azami canı artır. Gerçek Suret’i ortaya çıkan Bel’Veth’in ayrıca çatışma dışında hareket hızı artar, toplam saldırı hızı kazanır ve saldırı menzili uzar. Ek olarak, Bel’Veth Gerçek Suret’indeyken Q yeteneği ile yüzey şekilleri üzerinden atılabilir.

Diğer Haberler