Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU AKSHAN TANITILDI

Riot Games, LoL oyuncularına yenilikler sunmaya devam ediyor. LoL oyuncularını en çok heyecanlandıran yeniliklerin başında şampiyonlar geliyor. Oyuncuların heyecanının farkında olan Riot Games, LoL için oyuna yeni şampiyonları eklemeye devam ediyor. Oyunu güncel tutabilmek için yapılan yeniliklerin en sonuncusu yeni şampiyon Akshan oldu.

%2 bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>

LoL tarafından duyurusu yapılan yeni suikastçı şampiyon Akshan, W yeteneğindeki pasif sayesinde katledilen takım arkadaşlarının yeniden oyuna girmek için gereken bekleme sürelerini sıfırlıyor. Yetenek setiyle dikkat çekmeyi başaran Akshan, 11. 15 yama notları ile LoL’e eklendi.


Yetenek Seti

Kirli DövüşPasif

Akshan, minyon ya da şampiyon fark etmeksizin yaptığı saldırıların üçüncüsünde anlık fiziksel verir. Fakat, saldırının hedefi bir rakipse Akshan ek olarak kalkan kazanır ve seçilen hedefe yapılacak ikinci saldırıdan vazgeçilmesi halinde Akshan anlık hareket hızı kazanır.

İntikam BumerangıQ

Akshan bir bumerang fırlatır ve bu bumerang rakip şampiyonlara isabet ederse fiziksel hasar verir. Rakip şampiyona isabet eden bumerangın menzili uzar. Ayrıca, bumerang hem atıldığı hem de geri döndüğü anda rakip şampiyonlara isabet ederse fiziksel hasar verebilir.

Görünmez MuhafızW

Pasif: Akshan’ın takım arkadaşlarından birini katleden rakip şampiyon madrabaz olarak seçilir ve seçilen madrabaz Akshan tarafından katledildiğinde ilave altın kazanır ve Akshan’ın katledilen tüm takım arkadaşların bekleme süreleri sıfırlanarak dirilirler.

Aktif: Akshan, haritadaki yüzey şekillerinin yanındayken süresiz olarak görünmez olur fakat yüzey şekillerinin yanında olmadığında kısa süreliğine görünmez olur. Akshan görünmez olduğunda madrabazları bulmasına yardım edecek işaretleri takip eder, takip sırasında mana ve hareket hızı kazanır.

Kahraman SallanışıE

Akshan, isabet edilen yüzey şekillerine saplanabilen bir kanca fırlatır. Kanca saplandıktan sonra yetenek tekrar kullanılır ve seçilen yöne doğru Akshan sallanarak ilerler. Sallanarak ilerlediği anda rakip şampiyonlara fiziksel hasar veren mermiler ateş eden Akshan, Kahraman Sallanışı ile bir rakip şampiyonu katlederse bu yeteneğin bekleme süresi sıfırlanır.

Kısasa KısasR

Akshan, isabet edilen rakip şampiyona kitlenir ve yoğunlaşır. Silahını mermi doldurmaya başlayan Akshan seçtiği şampiyona yoğunlaşma bittiği anda mermiler ateşler. Mermiler isabet ettikleri şampiyon, minyon veya yapıya eksik canlarına göre fiziksel hasar verir.

Diğer Haberler