Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LOL: WİLD RİFT ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Riot Games’in geliştirdiği dünyanın en popüler MOBA türündeki oyunu Leauge of Legends’ın mobil versiyonu League of Legends: Wild Rift, Android ve iOS platformuna geliyor! Açık beta olarak yayında olan LoL: Wild Rift, 10 Aralık 2020'deiçerisinde Türkiye’nin de olduğu ülkeler için çıkışını gerçekleştirecek. 


27 Ekim’de ilk defa Güneydoğu Asya, Güney Kore ve Japonya’da beta olarak çıkış yapan LoL: Wild Rift, bu ülkelerin uygulama mağazalarına üst sıralardan giriş yapmayı başarmıştı. 

Türkiye, Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve CIS bölgesi için 10 Aralık günü açık beta olarak çıkış yapacak LoL: Wild Rift, yeni şampiyonları ve kostümleriyle oyunculara mobilde LoL oynama deneyimi yaşatmak için geliyor. LoL: Wild Rift hakkındaki tüm detaylar, 7 Aralık'ta Riot Games ve League of Legends tarafından paylaşılacak. 

LoL: Wild Rift, LoL'ün doğası gereği mobil platformlar için de ücretsiz olarak çıkış yapacak. 

Diğer Haberler