Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU GWEN İLE TANIŞIN!

League of Legends’ın yeni şampiyonu Gwen, 11.8 yamasıyla beraber Vadi'ye indi! Dev bir makasla savaşan oyuncak bebek Gwen, yetenek seti nedeniyle Sihirdarlar tarafından üst koridorda daha çok tercih edileceğe benziyor.

Lol 11.8 yama notlarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

%2 bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>


LoL’un yeni şampiyonu Gwen’in yetenekleri şu şekilde;

Pasif-Bin Kesik

Rakip şampiyonun can yüzdesine bağlı olarak Gwen, normal saldırılarda ilave büyü hasarı verir. Ayrıca Gwen’in rakip şampiyonlara yaptığı normal saldırılarda verilen hasarın belirli bir kısmına denk gelecek şekilde iyileştirme kazanır.

Q-Kırt Kırt!

Devasa makasını kullanarak Gwen, rakip şampiyonlara iki ya da altı defa koni şeklindeki bir alan içerisinde büyü hasarı verir. Rakip şampiyonlara yapılan normal saldırılar başına bir Kırt Kırt! Makas darbesi gerçekleştirir. Rakibe normal saldırı yapılmadan Kırt Kırt! kullanıldığında 2 makas darbesi gerçekleştirir. Rakibe dört normal saldırı yapılıp Kırt Kırt! kullanıldığında ise 6 makas darbesi gerçekleştirir.

W-Kutlu Sis

Beş saniyeliğine kendini Kutlu Sis’le çevreleyen Gwen, zırh ve büyü direnci kazanır. Rakip şampiyonlar sisin dışındaysa Gwen’e hedef alamazlar ve yetenek isabet ettiremezler. Gwen, Kutlu Sis içerisinden ilk kez ayrıldığında sis onu takip eder ama ikinci kez ayrıldığında sis onu takip etmez ve kaybolur.

E-Pens At

Kısa bir mesafe boyunda ileri atılan Gwen, saldırılarını 4 saniye boyunca güçlendirir ve büyü hasarı kazanır. Pens At yeteneği kullanıldığında rakip şampiyona saldırı gerçekleştirildiyse, bekleme süresinde %50 azalma olur.

R-İlmek İlmek

Gwen’in ultisi olan İlmek İlmek, üç defaya kadar kullanılabiliyor. Gwen, her bir İlmek İlmek saldırısını kullanabilmesi için 8 saniye içerisinde rakip şampiyonlara isabet ettirmesi gerekir. Gwen İlmek İlmek’in her kullanımda belirli bir hat üzerinde büyü hasarı, yavaşlatma veren iğneler fırlatır. İlmek İlmek yeteneği ilk kullanıldığında bir iğne, ikinci kullanımda üç, son kullanımda ise beş iğne fırlatılır. Toplamda fırlatılan dokuz iğnenin her biri rakip şampiyonlara Bin Kesik’in etkisini uygular. 

Diğer Haberler