Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LOL Türkiye Büyük Finali Yaklaşıyor, Heyecan Artıyor!

Türk E-spor severlerin merakla beklediği League of Legends Türkiye Büyük Finali'ne sayılı zaman kaldı. 14 Ağustos Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da yapılacak finalin adı ise SuperMassive vs Dark Passage oldu. Aylardır süren mücadelelerin sonunda bu iki takım, hafta sonu yapılacak karşılaşma ile aynı anda hem internet üzerinden LoL TV'de hem de televizyonlarda Digiturk üzerinden canlı yayınlanacak finalde karşı karşıya gelecek.
Riot Points Satın Al

Yarı finalde HWA'yı oldukça çekişmeli bir maçta 3 2 geçen Dark Passage finale ismini yazdıran ilk takım olmuştu. 2. takımı belirleyecek maçlarda ise çeyrek finalde Team Turqualiy'i geçen Aurora yarı finalde SuperMassive'in rakibi oldu. Fakat HWA - DP maçına nazaran SuperMassive oyuna ağırlığını koydu ve bir anlamda lige de gönderme yaparak kimin daha güçlü olduğunu kanıtlarcasına 3-0'lık net bir skorla ismini finale yazdırdı.

Günler öncesinde çıkan final biletleri, çıktıktan kısa bir sonra Biletix'te tükenmişti. Sadece kapı girişinde satılacak az sayıda biletin kaldığı final öncesinde League of Legends takımların fanlarını eğlendirecek ve heyecanı arttıracak trash talk (çamur atma) başlığını forumlarına ekledi. Burada her iki takımın da fanları, destekledikleri takıma methiyeler yazıyor, karşı takıma da sataşacak içeriklerle heyecanı arttırıyor. SuperMassive'in ana sponsoru Ülker de, kendi ekibine destek için bir video hazırladı ve Youtube kanalından bu videoyu yayınladı.



1 senedir süren uzun maraton, sezon finalleri, ligler ve ardından Türkiye Büyük Finali ile taçlanacak. Perdigital Ailesi olarak, 13 Ağustos Cumartesi günü finale kadar gelen Dark Passage ve SuperMassive'i kutluyor, keyifli, heyecanlı ve dostluğun daim olduğu, iyi olanın kazanacağı bir final diliyoruz! Bakalım 2015 şampiyonu Dark Passage ünvanını koruyabilecek mi, yoksa SuperMassive yurt dışında elde ettiği başarılara, 2016 TBF şampiyonluğunu da ekleyecek mi, hep birlikte göreceğiz.
    

Diğer Haberler