Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LOL SEZON ORTASI FİNALİ ŞAMPİYONU SK TELECOM T1 OLDU

League of Legends Sezon Ortası Turnuvası’nın şampiyonu, G2 Esports ve SK Telecom T1 arasında oynanan maçta belli oldu. Şampiyon olan takım SK Telecom T1’e, kupasını futbol efsanesi Ronaldo verdi.

LoL Sezon Ortası Turnuvası (MSI), 28 Nisan – 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşti. Grup maçlarından sonra elemelere geçildi. Elemelerden finale kadar yükselen iki ekibin 21 Mayıs’ta gerçekleşen finalinde, Güney Koreli favori ekip SK Telecom T1, Avrupa Ligi EU LCS şampiyonu G2 Esports ile kozlarını paylaştı. SK Telecom T1, maçı 3-1 kazanarak kupaya ulaştı.


League of Legends Sezon Ortası Finali’nde ilgi çeken büyük bir detay futbol efsanesi Brezilyalı Ronaldo’ydu. Espor’a büyük bir inancı olan ve bizzat Brezilya’lı Espor takımı CNB eSport’u satın alan Ronaldo, büyük finalde SK Telecom T1’e kupasını verdi.


Türkiye’den SuperMassive de dahil olmak üzere toplamda 13 bölge temsilcisi turnuvaya katıldı. Temsilcimiz SuperMassive, lider çıktığı gruptan sonra, aynı performansı sergileyemeyerek eleme maçlarında mağlup olmuştu.

Perdigital farkıyla, 2% Bonus avantajını kullanarak
LoL Riot Points satın alın >>

Diğer Haberler