Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LOL'E SANA ÖZEL MAĞAZA TEKLİFLERİ GELDİ

Yılın son indirimleri! League of Legends Sana Özel Mağaza geri döndü.

Sana Özel Mağaza Nedir?

Sana Özel Mağaza, yılda birkaç kez her bir Sihirdar'a özel olarak kostüm indirimleri sunan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde Sihirdarlar 6 adet kostüme, belirlenmiş indirim oranlarında sahip olabiliyor. Oldukça cömert indirim oranları bulunan bu sistem sayesinde çok değerli olan bir kostüme indirimli olarak sahip olma şansınız bulunuyor. Ek olarak, Sana Özel Mağaza tekliflerinde sahip olmadığınız şampiyonun kostümü mevcutsa aynı oranda LoL RPindirimi de sunuluyor. Bu şekilde envanterinizde bulunmayan şampiyona da indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>


Sürpriz şekilde oyuna dahil edilen Sana Özel Mağaza tekliflerinden yararlanmak istiyorsanız, LoL istemcisi üzerinden oyuna giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan size özel olarak hazırlanmış 6 adet indirimli kostüme ulaşabilirsiniz. Sana Özel Mağaza tekliflerinde genelde sıkça oynadığınız karakterlere ait kostümler teklif ediliyor. Bu sistem sayesinde de sıkça oynadığınız karaktere ait kostümlere indirimli LoL RP bedeliyle sahip olma ihtimaliniz yükselmiş oluyor.

Perdigital’den %2 bonus imkanıyla LoL RP satın alarak, Riot Games’in oyunculara sürpriz şekilde sunduğu Sana Özel Mağaza tekliflerinden yararlanıp önerilen kostümlere sahip olabilirsiniz. 

Diğer Haberler