Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS TAKDİR SİSTEMİ DEĞİŞİYOR

League of Legends Takdir Sistemi, gözle görülür bazı değişikliklere gidiyor. Değişiklikler, kalıcı sportmenliğin daha etkili bir şekilde ödüllendirileceğini bize söylüyor.


League of Legends Takdir Sistemi, 2012 yılında “pozitif geri bildirim girişimi” olarak, oyuncuların dost savaşçılarının göze çarpan davranışlarını ödüllendirebilme yeteneği olarak çıkmıştı. Sistem basitti; Oyun sonu ekranındaki baş parmağı simgesine tıklayıp, takdir vermek istediğiniz oyuncunun oyuna olan katkısını ilgili kategoriden seçip işlemi gerçekleştirebiliyordunuz.

LoL Takdir Sistemi kağıt üzerinde oldukça pozitif bir fikir gibi dursa da, uygulamada mükemmelden çok uzaktı. Bu nedenle Riot, bu sene yürürlüğe konması beklenen, oyunun gerçek tecrübesiyle çok daha iç içe olması planlanan yeni bir sistem üzerinde çalışıyor.

Yeni sistemin, oyundaki en pozitif oyuncuların küçük bir yüzdesine etki etmektense, sürekli sportmenliğe odaklanması ve daha büyük teşvikler sunması düşünülüyor.

Şu an yürürlüğe giren çok az değişiklik var, ancak değişikliklerin gerçekleştiğini görmek sevindirici. Çok yakın bir gelecekte yeni Takdir Sistemi ile ilgili ayrıntılar netleşecek.

Perdigital farkıyla hemen teslim
LoL Riot Points satın alın >>


Diğer Haberler